Tűs mezoterápiával végzett lokális zsírbontás és stria kezelés

TŰS MEZOTERÁPIÁVAL VÉGZETT LOKÁLIS ZSÍRBONTÁS ÉS STRIA KEZELÉS
Tűs mezoterápiával végzett lokális zsírbontás és stria kezelés, a tűs kezeléssel végzett lipolízis alkalmazható lokális zsírbontásra a test bizonyos területein, továbbá a bőr feszességének növelésére is jól alkalmazható.

A stria sok hölgy életét megkeserítő jelenség. A striák a súlynövekedés illetve csökkenés következtében a bőr feszülés irányára merőleges csíkok, amelyek a bőr kötőszöveti részében alakulnak ki. Kialakulásuk oka vagy a túlzott súly növekedés és/vagy vesztés, vagy a kötőszövet rugalmatlan jellege, mely általában genetikai eredetű.

A bőr alatt található, feszességet szolgáltató kötőszöveti rostok a bőr hirtelen megnyúlása következtében elvesztik rugalmasságukat és elszakadnak.
A striák ellen is jól alkalmazható a tűs mezoterápiás kezelés sorozat, melynek során javul a bőr rugalmassága és feszessége, elősegítve a szövet regenerálódást. Fokozza a mikrokapilláris keringést és a striákat látványosan összehúzza. A hatékony cél elérése érdekében gyakori, akár heti rendszerességgel javasolt a kezeléseket alkalmazni, valamint az étkezésre és a sportra is nagy hangsúlyt fektetni.
A lokális zsírbontás során a test egyes, „veszélyeztetettebb” területeit kezelem: has, csípő, combok, kar.
A bőr fertőtlenítése után a tűs mezoterápiával a bőr alá, a szírszövetbe juttatom az orvosi tisztaságú hatóanyagot. A sok-sok apró tűszúrás kollagénképző hatású, így nemcsak a zsírréteg vastagsága csökkenthető, hanem a bőr állaga, feszessége is javítható.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!