Tűs Mezoterápia (Kollagén Indukciós Terápia)

TŰS MEZOTERÁPIA (KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA)
Kollagén Indukciós Terápia másnéven Tűs mezoterápia, az egyedi szépségápolás magasfoka, luxus a luxusban.
Az orvos-kozmetológia terén a tűs mezoterápia igazi áttörést jelentett. Hatékonyságát és használatának létjogosultságát mi sem tükrözi jobban, minthogy napjainkban megannyi orvos és kozmetikus alkalmazza. A felhasznált mezoterápiás hatóanyagok steril és koncentrált állapotban kerülnek felhasználásra.

Ezekkel a mono-, vagy koktélanyagokkal és a tűs eljárás alkalmazásával képes a bőr mélyebb rétegeit elérni a szakember. A tűs eszközzel végzett kezelés során nemcsak a hatóanyag felszívódást tudjuk maximalizálni, hanem a kollagén indukciót is be tudjuk indítani.

A kezelés során a tűk mikro-csatornákat nyitnak meg a bőrben, ahol a hatóanyagok akadály nélkül tudnak áthaladni. A kezelést követően ezek a csatornák maguktól záródnak, és a bőr megkezdi öngyógyító mechanizmusát.

Ezen természetes gyógyulási folyamat során a kollagén rostok termelődése akár 300-400%-kal is emelkedhet, ami az apró mimikai ráncok, barázdák látványos kisimulását, a bőr feszesedését, ezáltal a bőrkép üdébb, fiatalosabb megjelenését eredményezi.
A kollagén indukció valójában nem más, mint a szervezet önregeneráló mechanizmusa.

A kollagén indukció és az öregedés lassítás mellett számos specifikus bőrproblémára is megoldást nyújthat a tűvel végzett mezoterápia.

Az anti-aging, öregedéslassító kezelések mellett javítható vele a heges, akne heges bőrkép, halványíthatók a pigmentfoltok, hatékonyan alkalmazható diffúz és lokális hajhullás esetén, továbbá kezelhető vele a toka bőre is, lokális zsírbontás formájában.

Alkalmazási területek:
arcfiatalítás, gyulladáscsökkentés, cellulit kezelés, alakformálás, kötőszöveti gyengeségek kezelése (stria, petyhüdt, lógó bőr), érfalerősítés, hajhullás, pigmentfolt halványítás, mélyrétegi hidratálás.

A kezelés ellenjavallatai:
lázas, gyulladt állapot, terhesség, krónikus betegségek, vérzékenység, cukorbetegség, pszichés betegségek esetén.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!