Tisztító kezelések

TISZTÍTÓ KEZELÉSEK
Az ápolt, igényes külsőhöz hozzátartozik az arcunk professzionális, szakszerű tisztítása és ápolása is.
Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítom a szennyeződéseket, porszemcséket, az elhalt hámréteget, baktériumokat, zsírokat, izzadságcseppeket. A rendszeres szakszerű arctisztítás azért szükséges minden korosztálynak, mert a napi szennyeződés mindenkit érint.

A por, és egyéb szennyeződések lerakódnak a bőrön, beleivódnak a pórusokba, ahol a termelődött faggyúval és baktériumokkal keveredve egy idő után kialakulnak a mitesszerek, majd a pattanások.

Bőrtípustól függően célszerű bőrünket 1-3 havonta tisztíttatni. Ezek a tisztító kezelések meghatározott protokoll szerinti lépésekből állnak. Tinédzsereknek kevésbé összetett a kezelés, de aknés, problémás bőr esetén szükség szerint kiegészülhet savas hámlasztással, 30 év felett pedig gépi hatóanyag bevitellel, illetve hatóanyagos arcmasszázzsal.

Lépései általában: a bőr letisztítása, peelingezése, tonizálása, felpuhítása, tisztítása: nyomkodás, fertőtlenítés, pórusösszehúzás, táplálás, hidratálás.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!