Tisztító kezelések

TISZTÍTÓ KEZELÉSEK
Az ápolt, igényes külsőhöz hozzátartozik az arcunk professzionális, szakszerű tisztítása és ápolása is.
Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítom a szennyeződéseket, porszemcséket, az elhalt hámréteget, baktériumokat, zsírokat, izzadságcseppeket. A rendszeres szakszerű arctisztítás azért szükséges minden korosztálynak, mert a napi szennyeződés mindenkit érint.

A por, és egyéb szennyeződések lerakódnak a bőrön, beleivódnak a pórusokba, ahol a termelődött faggyúval és baktériumokkal keveredve egy idő után kialakulnak a mitesszerek, majd a pattanások.

Bőrtípustól függően célszerű bőrünket 1-3 havonta tisztíttatni. Ezek a tisztító kezelések meghatározott protokoll szerinti lépésekből állnak. Tinédzsereknek kevésbé összetett a kezelés, de aknés, problémás bőr esetén szükség szerint kiegészülhet savas hámlasztással, 30 év felett pedig gépi hatóanyag bevitellel, illetve hatóanyagos arcmasszázzsal.

Lépései általában: a bőr letisztítása, peelingezése, tonizálása, felpuhítása, tisztítása: nyomkodás, fertőtlenítés, pórusösszehúzás, táplálás, hidratálás.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!