Tetoválás eltávolítás

TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Napjainkban a smink-, és testtetoválás is a fénykorát éli. Azonban a tetoválások idővel megkopnak, fakulnak a bőrben, emellett az emberek ízlése és gondolkodása is folyamatosan változik. Ami egyszer tetszett és rajongásunk tárgya volt, idővel átléphet a nemszeretem kategóriába.

Valamint az idő előrehaladtával a testünk is folyamatosan változik, és a korábban esztétikus, igényes tetoválás, könnyen eltorzult formává válhat. Ez az oka, hogy a tetoválással rendelkező emberek közel 50%-a egy idő után szeretne megszabadulni a már nem tetsző tetoválástól, vagy újra lecserélni azt. Szerencsére ma már erre is van lehetőség. Megunt, fakó, vagy nem tetsző tetoválásunkat tudjuk halványíttatni, vagy akár teljesen eltávolítani.

Szalonomban a komplex eltávolítás híve vagyok, mely két részből tevődik össze, akár test-, akár sminktetoválásról legyen szó, ez pedig a lézeres tetoválás eltávolítás és a biokémiai tetoválás eltávolítás együttes módszere.

A teljes és komplex tetoválás halványításhoz/ eltávolításhoz elengedhetetlen mind a sötét, mind a színes és világos pigmentek halványítása/eltávolítása a bőrből, és erre csak a két eljárás együttes, egymásra épülő alkalmazásával van lehetőség. A tetoválás eltávolítás kizárólag kúraszerűen, egy személyre szólóan előre felépített protokoll szerint zajlik, meghatározott ütemben.

Minden kúraszerű kezelést előzetes személyes konzultáció előz meg, ahol állapotfelmérés történik, valamint lézeres tesztlövésre is sor kerül, ezáltal ellenőrizve a szervezet és bőr reakcióit.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!