Szemöldök tetoválás

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS
A szemöldök sminktetoválás egy viszonylag hosszútávú és kényelmes megoldás azoknak akik valamiért nem elégedettek a szemöldökük formájával, szőrözöttségével, vagy kontúrjával. Ajánlom annak is, akinél valamilyen korábbi betegségből, vagy balesetből visszamaradt heg következményeként nem megfelelő a szemöldök vonala.

Alkalmazott szemöldök tetoválási technikák:
Hibrid szemöldök :
közkedvelt új technika, mely ötvözi a szálas és satíros szemöldök tetoválás sajátosságait. Javasolt a hangsúlyosabb, de mégis természetes szemöldököt kedvelőknek, illetve ha megfelelően szőrözött a saját szemöldök
Softpowder szemöldök:
azoknak ajánlom akik a határozottabb vonalvezetést szeretik. Kedvelik, ha szemöldökük valódi keretet ad az arcuknak, akik satíros szemöldököt szeretnének a természetes hatás megőrzése mellett, mégsem túl karaktereset.
Ombreszemöldök vagy hiperrealisztikus szemöldök:
2-3 színből választott, felépített szemöldök, melyet úgymond a színek játékával, összemosásával , 3D jellegszerűen kiemeljük a szemöldököt az arcból.
Szálas szemöldök:
a legtermészetesebb, egyben a legkevésbé időtálló szemöldök tetoválási technika, melynek során szemöldök szálakat imitálunk pigmentációval a meglévő saját szemöldök szálak közé. Javaslom azoknak, akiknek elegendő saját szemöldök szőr található a szemöldök formában, „csak” a forma nem megfelelő, nem egységes, egyes helyeken kikopott a szőr, heg, hiány torzítja a szemöldök egységes képét. Igazán természetes, szép hatást akkor érünk el vele, ha a vendég saját szőrszálai közé lehet dolgozni.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!