Szemöldök, szempilla - Formázás és tartós festés

SZEMÖLDÖK, SZEMPILLA - FORMÁZÁS ÉS TARTÓS FESTÉS

Szemöldök formázása és tartós festése
A szemöldök rendkívül meghatározó része arcunknak. Keretet ad, kiemeli az arcformát. Egy jól formált és festett szemöldök éveket fiatalíthat viselőjén, nemcsak az íveltsége miatt, hanem formája, színe miatt is. A túl vékonyra szedett, vagy bozontosra meghagyott szemöldök előnytelenné teszi arcunkat. A szemöldök formázásánál a vendég arcformáját veszem alapul, ahhoz igazítjuk a szemöldököt. A festésnél alkalmazott színt pedig a haj-, és szemszín, valamint a bőr altónusa figyelembevételével választom, vagy keverem ki több színből. Szalonomban nyolc különböző tartós szemöldök festékből és ezek számtalan kikevert variációjából tudunk választani a vendég színeihez igazodva.
Szempilla tartós festése
Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik világos szempillával rendelkeznek, de szeretnének eltekinteni a napi spirálozási rutintól. A feketére festett pillasor tónusosan kiemeli a szemeket, méltó keretet adva nekik.

A tartós festéssel a szempilla feketére festhető, hatása 3-4 hétig tart, utána célszerű ismételni.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!