Szemhéjtetoválás

SZEMHÉJTETOVÁLÁS
A szemhéj tetoválás előnyös megoldás azoknak, akik szeretik kiemelni szemüket napi szinten sminkkel, és kényelmes, tartós megoldásra törekszenek.

Alkalmazott szemhéj tetoválás technikák:
Szempilla sűrítés:
Ezzel a technikával nagyon természetes hatás érhető el, hiszen csak a szempillák tövét erősítjük pigmentálással, apró pontok sokaságát halmozva egymás mellé, mígnem az egy kontúrvonalat alkot.
Ez a vékony, alig észrevehető kontúrvonal az abszolút természetességet kedvelőknek való, ahol tulajdonképpen csak sok-sok fekete tövű szempilla-hatást varázsolunk viselőjének.
Kiemelten javaslom világos hajú és bőrű vendégeknek, nagyon kevés és/vagy világos szempillával rendelkező hölgyeknek, ezzel helyettesítve a mindennapos spirálozást és/vagy műszempilla viselést.
Vékony szemhéjkontúr:
Azoknak ajánlom, akik szeretik a sminkelt, mégis igényes hatást, és minden reggel egy készre kihúzott szemmel szeretnének ébredni. Minimálisan erőteljesebb mint a szempilla sűrítés technikája, de az ízléses határon belül maradva.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!