KOZMETIKAI SZALON ETIKETT

Kozmetikus. Fegyvernek. I-beauty kozmetikai szalon. Dr. Bognárné Szabó Ildikó
Bejelentkezés: bejelentkezni a +36 30 529 3058-as telefonszámon, Messengeren, a Kapcsolat oldalon segítségével, vagy a szalonban személyesen lehetséges.

Nyitvatartás: időpont foglalás szerint, előre egyeztetett módon, alkalmanként szombaton is.
 
Mi történik, ha eljössz a kozmetikai szalonomba:

Bejelentkezéskor minden esetben elkérem a telefonos elérhetőséged, illetve megbeszéljük, hogy mire szeretnél időpontot kérni.  Amikor először megérkezel hozzám:

 
  • az előtérben köszöntelek, ahol lesz lehetőséged a kinti cipődet benti papucsra cserélni és kabátot, táskát elhelyezni.
  • Arckezelések esetén minden esetben először „megismerkedek” a bőröddel, egy rövid bőrdiagnosztika keretén belül. Átbeszéljük azt is, hogy mire vágysz, mi a célod a kezelések terén.
  • Ezt követően elmondom neked az ehhez a célhoz való eljutási lehetőségeket. Beszélek a kiválasztott kezelésről, az esetlegesen felhasznált elektrokozmetikai gépekről.
  • Amennyiben a kezelés megkívánja, Beleegyező nyilatkozatot töltünk ki mindketten.
  • Beleegyező nyilatkozat szükséges minden invazív kezeléshez: Thermage Rf arckezelés, Lézeres Carbon kezelés, Lézeres tetoválás eltávolítás, Lézeres körömgomba kezelés, Füllyukasztás, Sminktetoválás, Mezopen kezelések, Hydrapen kezelések, Meso-injektor kezelések

Ha beleegyezel, a kezelés előtt készítünk egy „Előtte” fotót, hogy hitelesen vállalhassuk az „Utána” fotót, illetve te is lásd a különbséget.
 
Munkafolyamat a kezelési protokoll szerint:

Én a kezelések alatt is folyamatosan tájékoztatlak, hogy éppen mi történik veled, mi lesz a következő lépés, éppen mit csinálok.
Ez nagy segítséget jelent neked abban, hogy megértsd a bőröd működését, illetve tudd azt is, hogy az otthoni ápoláshoz mire lesz szükséged, miket kell betartanod.
A kezeléseket követően elkészítem az „Utána” fotót, különös tekintettel a kúraszerű-kezelésekre.
Arckezelések után fogsz kapni tőlem egy javaslatot az otthoni ápolásra, és a bőröddel, bőrtípusoddal való bánásmódra vonatkozóan.
Amennyiben lehet, célszerű még itt egyeztetni a szükséges következő időpontot.
 
Időpont lemondás:

Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami és nem tud eljönni a lefoglalt időpontjára.
Ilyen esetben kérlek minél előbb, de lehetőség szerint 2-3 nappal előbb jelezd lemondási szándékod és egyeztetünk egy másik, alkalmas időpontot.
Természetesen én is így járok el, ha nekem jön közbe valami halaszthatatlan.
 
Betegség miatti lemondás:

Szalonomban kifejezetten figyelek a higiéniára, ezért kérlek, ha a legcsekélyebb tüneteit érzékeled magadon a betegségnek, jelezd ezt az időpontod előtt a fentiek szerint és gyógyulásod után keresünk egy másik, alkalmas időpontot.

Szalonom miliője az igényes, letisztult eleganciát képviseli. Állapotának és állagának, higiéniájának megőrzése miatt váltócipőt, papucsot használunk a szalonban.
Megkérlek, hogy utcai cipőben te is csak az előtérbe gyere be.
 
Kisállat és kísérő:

Szalonomba az üzlet higiéniája miatt kisállatok nem hozhatók be.
Amennyiben kísérővel érkeznél, aki a kezelés teljes időtartama alatt a szalonban marad, erről előre egyeztessünk. Néhány kivételes esettől eltekintve – kiskorú kezelése szülő jelenlétében, stb – megkérlek, hogy ne hozz magaddal kísérőt. Mindennemű kozmetikai kezelés egy bizalmi dolog, ami egyben az én munkám, ahol szeretek csak a vendégre figyelni, vele foglalkozni.
 
Kéréseim:
A kezelések alatt megkérlek, hogy a lehető legkevesebb mértékben használd mobiltelefonodat, mivel célom az, hogy maximális nyugalomban és odafigyelésben legyen részed. Kezelések alatt kérlek ne rágózz, amennyiben lehet smink nélkül érkezz.

A szalonból való távozás után reklamációt nem fogadok el, így kérlek még a helyszínen jelezd, ha bármi kifogásod van, illetve valamivel nem vagy elégedett.

Mindenki, aki a szalonomba bejelentkezik és igénybe vesz bármilyen szolgáltatást, tudomásul veszi, elfogadja és betartja a fenti házirendet.

Köszönettel: Individual Beauty szalon. Dr. Bognárné Szabó Ildikó. Kozmetikus
LEGKERESETTEBB KOZMETIKAI KEZELÉSEK
Gépi arckezelések, Hajkezelés, Speciális kezelések, Testkezelések, Hyaluronsavas ajakfeltöltés hideg UV fénnyel, LbNHyaluronpen ajak-, és ráncfeltöltés, Savas hámlasztás, Tisztító kezelések, Lézeres körömgomba kezelés, BB GlowTreatment, Sminktetoválás, Tetováláseltávolítás, 1-3D szálas műszempilla hosszabbítás, Lash Lift Pro-Szempilla Lifting, Szemöldök, szempilla – formázás és tartós festés, Szőrtelenítés, SHR villanófényes tartós szőrtelenítés, Sminkek, Fül- orr- és köldöklyukasztás

INDIVIDUAL BEAUTY SZALONDR. BOGNÁRNÉ SZABÓ ILDIKÓKOZMETIKUS

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!