SynCare

SynCare

Az orvosi és esztétikai ellátás határán álló professzionális bőrgyógyászati kozmetikumok gyártásában már 1996 óta megtalálható cég.
A szépségápolás az ember egészségéhez vezető út. A cég hitvallása és meggyőződése, egy olyan, minden korosztálynak és minden bőrtípusnak megfelelő bőrgyógyászati gondozás, mely a Vendéget egész élete során elkíséri. Csak professzionális felhasználók körében találhatók meg a márka termékei: orvosok és kozmetikusok szalonjaiban.

A SynCare a bőr határesetei ápolásának specialistája.
A SynCare a kozmetikum az egészséges bőr és a lehetséges betegség határán álló bőr számára. Ha helyesen és racionálisan gondoskodunk a bőrfelület higiéniájáról, akkor olyan határeseteket is tudunk kezelni, mint a pattanások, kuperózis, sötét karikák a szem alatt, keloidos hegek, pigmentfoltok, striák, ráncok, narancsbőr.
A SynCare minden bőrtípusra kínál készítményeket.
Különös figyelmet szentel a száraz, érzékeny bőrnek, a pattanásos bőrnek, az érett bőrnek és a bőr veleszületett vagy szerzett rendellenességeinek (ekcéma, rosacea, hiperpigmentáció, bőröregedés)

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!