A sminktetoválásról általánosságban

A SMINKTETOVÁLÁSRÓL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
A sminktetoválások, mint szépségkorrekciós, szalon technikák, a virágkorukat élik manapság. Egy olyan egyedi beauty eljárásról van szó, mely tartós sminket biztosít, amellett, hogy természetes hatást kelt. Minden sminktetoválásnál nagyon fontos a megfelelő technika, forma és szín kiválasztása.

Szalonomban minden sminktetoválást egy előzetes személyes konzultáció előz meg, melynek során átbeszélem a vendéggel a sminktetoválás főbb tudnivalóit, kizárjuk a kontraindikációkat, színt, formát és technikát választunk. A konzultáció időtartam általában 45 perc.

A konzultációt követi a tényleges tetoválás időpontja, egy előre foglalt időpontban, majd 4-6 hét múlva a korrekciós eljárás. A korrekció a gyógyulási, beépülés folyamat során kialakult kopás, fakulás miatti esetleges pigmentpótlást jelent. A korrekció egy alkalommal vehető igénybe.

A sminktetoválást ajánlom minden hölgynek, aki a mindennapi sminkelést szeretné kiiktatni az életéből, az igényes külsőt kedvelőknek, sportolóknak és mindenkinek aki időhiánnyal küzd, de szeretne ápolt, igényes, természetesen vagy akár hangsúlyozottan sminkelt hatást.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!