A sminktetoválásról általánosságban

Mennyire tartós a sminktetoválás?

Gyakori és jogosan felmerülő kérdés a vendégeinktől, hogy tartós a sminktetoválás.

Hány évig viselhető megújítás nélkül egy sminktetoválás?
Nos ez sok mindentől függ.
Területenként eltérő. A legtartósabbak az ajaktetoválások, a leghamarabbi frissítést pedig többnyire a szemöldöktetoválás igényli.
Természetesen személyenként is eltérő a tartósság.

Függ a bőrtípustól, a kivitelezett technikától (pl. szálas vagy púderes szemöldöktetoválás), a választott szín erősségétől illetve attól is milyen az életmódunk és hol élünk.
Egy napsütötte országban érthető hogy jóval hamarabb halványodnak el a sminktetoválások az intenzív vagy állandó UV sugárzás miatt.

Ugyanez történik ha gyakran szoláriumozunk. Összességében szemöldöktetoválás esetében 1-3 évet mondhatunk a fenti tényezők függvényében.

Az ajaktetoválás 4-6 évig tartós, míg a szemhéj általában úgy 3-4 évig. 

Ma már egészen új köntösbe öltözött a sminktetováló szakma.

Igen távol járunk már az akár csak 5-6 évvel ezelőtti technikákhoz képest. A 10-20 évvel ezelőtti módszerekről, gépekről már nem is beszélve.

Ha egy vendég ma a sminktetoválást választja (és ha megfelelő, színvonalas kozmetikust talál), akkor igazán természetes, szép színű sminktetoválásnak lehet gazdája, ami azonban szemöldöktetoválás esetén 1-2 évente frissítést, megújítást igényelhet.  

Beszéljünk most a szemöldökökről, hiszen tény hogy ennél a területnél a legrövidebb az élettartam. Ahhoz, hogy valóban természetes, élethű színekkel készült tartós sminket készíthessünk vendégeinknek, egészen másképp dolgozunk mint mondjuk 5 évvel ezelőtt.
Finomabb, lágyabb mozdulatokkal dolgozunk a bőr felsőbb rétegeiben. 

A pigmentek összetétele is megváltozott az erős szabályozásoknak és ellenőrzéseknek köszönhetően.

Hogy miért is jó ez neked, a vendégnek?
mert nem kerülnek a bőrödbe nehézfémek a pigmentből, amik egészségkárosító hatásúak lehetnek
mert már nem lesz kék a szemöldököd ha kopni kezd a sminktetoválás, a festékek összetétele miatt
mert természetes, igényes tetoválást viselhetsz, amelyről a környezeted azt hiszi hogy magad sminkelted reggel
mert a stílusunk, hajunk színe vagy akár arcunk vonalai változnak, így biztosan nem kell attól félni hogy 5 év múlva már nem fog tetszeni, esetleg jól állni a forma vagy szín amit most választottál.
Akik régen tetováltattak, mondjuk 10 éve, gyakran a mai napig kikékült, rossz formájú szemöldökükkel küzdenek, melyet már csak a lézer tud eltávolítani. Ennek az az oka, hogy régen a bőrünk mélyebb rétegébe kerültek a tetoválások, egészen az irháig. Az ilyen mélységbe került pigment tetovált jellegűnek néz ki, gyakran kékes. Ráadásul egyáltalán nem kopik ki a bőrből később sem. 

Te ezt nem szeretnéd ugye?
Inkább választanád a mindig szép színű, természetes vagy akár finoman sminkelt hatású szemöldököt?

Ha a válaszod igen, akkor már csak azt kell megértsd ennek az az “ára”, hogy 1-2 évente kedvezményes áron frissítetned kell, mert bizony nem lesz 5 évig mozdulatlanul tartós. Cserében viszont torz színű és mű sem!
A SMINKTETOVÁLÁSRÓL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
A sminktetoválások, mint szépségkorrekciós, szalon technikák, a virágkorukat élik manapság. Egy olyan egyedi beauty eljárásról van szó, mely tartós sminket biztosít, amellett, hogy természetes hatást kelt. Minden sminktetoválásnál nagyon fontos a megfelelő technika, forma és szín kiválasztása.

Szalonomban minden sminktetoválást egy előzetes személyes konzultáció előz meg, melynek során átbeszélem a vendéggel a sminktetoválás főbb tudnivalóit, kizárjuk a kontraindikációkat, színt, formát és technikát választunk. A konzultáció időtartam általában 45 perc.

A konzultációt követi a tényleges tetoválás időpontja, egy előre foglalt időpontban, majd 4-6 hét múlva a korrekciós eljárás. A korrekció a gyógyulási, beépülés folyamat során kialakult kopás, fakulás miatti esetleges pigmentpótlást jelent. A korrekció egy alkalommal vehető igénybe.

A sminktetoválást ajánlom minden hölgynek, aki a mindennapi sminkelést szeretné kiiktatni az életéből, az igényes külsőt kedvelőknek, sportolóknak és mindenkinek aki időhiánnyal küzd, de szeretne ápolt, igényes, természetesen vagy akár hangsúlyozottan sminkelt hatást.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!