ROSACEA, hajszálértágulat, seprűvéna kezelése

Rozácea, hajszálértágulat, seprűvéna kezelése
Egyre több hölgy és úr életét keserítik meg az arcon, combon, térdhajlatban található hajszálértágulatok, ROSACEA az arcon. Ez a kezdetben enyhe tünetekkel megjelenő bőrállapot az idő múlásával egyre inkább elterjed az arcon és lábon egyaránt, enyhe pírból, tűzpirossá váló tüneteket produkálva. Időben alkalmazott, célzott kezelés sorozattal a bőrállapot javítható, a tünetek halványíthatók és el is tüntethetők.
A VeinStar géppel végzett kezelés tartós megoldást nyújt a hajszálerekre gyors és kíméletes módon.
A VeinStar működésének lényege a vékony tű vége által 3 MHz-es rezgésekkel átadott rádiófrekvenciás hőenergia. Az előidézett termo koagulációnak köszönhetően kíméletesen és gyorsan eltüntethetők az értágulatok, ezért ez az innovatív eljárás forradalmi jelentőséggel bír a rozaceák, angiómák, teleangiektáziák kezelésében.

Hatásmechanizmus:
A nagyfrekvenciás elektromágnese termokoagulátor vékony tűkimenetelénél fogva a bőrbe hatolva kicsapja az érben lévő hemoglobint, ami összetapadva mintegy bezárja a hajszáleret. Az immunrendszer falósejtjei a sérült érszakasz sejtjeit elszállítják, és a gyógyulási folyamat lezárulása után gyógyult és szép sima bőrt kapunk.
Kezelés menete: fertőtlenítés után amennyiben szükséges a kezelt területet leradírozom, majd beállítva a gép paramétereit, illetve kiválasztva a kezelt területet, elkezdem a kezelést. Érzékeny, alacsony fájdalomtűrő képességű vendég esetén érzéstelenítés előzi meg a kezelést. Gyors, enyhe fájdalommal járó látványos esztétikai kezelés, mely után nincs szükség nyomókötésre. A kezelést enyhe bőrpír követi, amit 3-4 nap múlva vékony var követi a kezelt területen, ami gyógyulás után pár hét után leesik.

Milyen típusú hajszálerekre alkalmazható a kezelés?
Kék, passzív és piros, aktív hajszálerekre egyaránt alkalmazható a kezelés. A gép ugyanolyan hatékonyan alkalmazható az arcon található rozacea, illetve a térdhajlat, boka és comb területeken is. Minden olyan hajszálérre hatékonyan alkalmazható, amely egyenes ( lineáris ) lefutású, vagy tenyérnyi seprűvéna alakú.
Általánosságban elmondható, hogy adott területre 3-4 kezelés elegendő, de előfordulhat, hogy akár már egy kezelés után is elhal/lezárul a kezelt terület hajszálere. A megfelelő mennyiségben végzett kezelés után az adott terület állapotának tartósságára 1-2 év a jellemző, amennyiben a vendég helyes gyógyulási magatartást tanúsít.
A termokoagulációs kezelések közti szünetben a kiújulás késleltetése érdekében egyéb, rendszeres gépi szalonkezelés javasolt, 1-2 havonta.

Alkalmazási területek:
  • teleangiektáziák 1 mm átmérőig
  • rosacea
  • hemangiómák
  • angiómák

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!