Pigmentfolt halványítás tűs mezoterápiával

ÁKUUM SPRAY
A pigmentfoltok kezelésére jellemzően a savas hámlasztások alkalmazása a megszokott, azonban aki tartózkodik a savas kezelésektől, azoknak is van hathatós megoldás.

A tűs mezoterápiával a bőr mélyebb rétegeibe juttatunk olyan hatóanyagokat, amelyek vagy a melanin termelődést, vagy annak szállítását blokkolják.

A pigmentfolt halványítás mindig, egy sok türelmet igénylő, mindenképp kúraszerűen alkalmazott kezelés sorozat, ahol a kabin kezelések mellett rendkívül fontos a kitartó és stabil otthoni ápolás is. Kifejezetten pigmentfolt halványító kezelésekhez és foto-ageing okozta bőröregedés kivédésére ajánlott mezoterápiás koktélt használni.

Védi a kollagén szálakat a glikációtól, feszesít, fokozza az egészséges bőr vitalitását.
A kezelés során alkalmazott hatóanyagok: stabilizált C-vitamin, növényi őssejtek, organikus szilícium. A melanin termelését és szállítását peptidek képesek blokkolni.

Ezek a peptidek jellemzően új és nagyon aktív hatást biztosító hatóanyagok, melyek egyszerre több metódus szerint is képesek akadályozni a pigmentációs folyamatokat a bőrben.
Önálló kezelésként és kizárólag kezelés sorozatként ajánlom a fenti speciális bőrproblémával küzdő vendégeknek.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!