Mikroáramos facelifting

ÁKUUM SPRAY
A face lifting kezelés révén egy különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, de hatékony tornáztatásával. Kezelés közben a kezelőfej alacsony frekvenciájú mikroáram jeleket küld a kezelt bőr felületen fekvő izomszövetekbe.
A készülék megdolgoztatja a teljes izomszövetet, ezért kiváló megoldás olyan érzékenyebb, finomabb területeken is mint az arc és a nyak izmai.
Az arcbőr tónusai arányosan formálódnak , ahogy az izmok egyre tónusosabbá válnak a bőr alatt.
Ezen folyamat által a bőr természetes rugalmassága visszaáll, így sokkal fiatalabb, feszesebb és vitalizáltabb bőrképet kapunk az arc teljes területén.

Az eljárás rendszeres alkalmazását követően csökkennek a ráncok és hegek, fokozódik a nyirokrendszer működése, látványosan csökkenti a szem körüli területek püffedtségét, hatékonyan tünteti el a szemek alatt található táskákat, halványítja a karikákat.

Alkalmazási területek: finom ráncok kezelése, megereszkedett bőr kezelése, bőrfeszesítés, nyirokáramlás gyorsítása, száj körüli mimikai ráncok halványítása, DOHÁNYZÓRÁNCOK!, szemöldök, szemhéj megemelése.
Önálló, vagy kiegészítő kezelésként is ajánlom minden kedves vendégemnek.

Alkalmazási területek:
Alkalmazási területek: finom ráncok kezelése, megereszkedett bőr kezelése, bőr feszesités, nyirokáramlás gyorsítása, száj körüli mimikai ráncok halványítása, DOHÁNYZÓRÁNCOK! szemöldök, szemhéj megemelése.

A kezelés ellenjavallatai:
terhesség, pacemaker, szívbetegség, alacsony vérnyomás, ideggyulladás, arcidegzsába, epilepszia, sclerosis multiplex, plasztikai beavatkozások és egyéb műtétek után 6 hónapig, bőrbetegségek, akne, cukorbetegség esetén.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!