Mezoporációs izomstimuláló eljárás

Mezoporációs izomstimuláló eljárás
Mezoporációs izomstimuláló eljárás rádiófrekvenciával és hatféle fényterápiás hatással a luxus érzetét kelti. Az idő múlásával a bőr ráncosodik, rugalmatlanná válik, ami magas szintű, extra törődést igényel.

Az ezzel a készülékkel végzett eljárás egyszerre ötvözi a rádiófrekvencia és az elektromos izomstimuláció hatásait. Működése révén mély stimuláló hatást fejt ki, amely segíti a megnyúlt kollagén rosthálózat regenerációját. Feszesití a bőrt, ezáltal javítja annak tónusát, és az általános bőrképet. Képes növelni az egyes szérumok és analitikai tisztaságú hatóanyagok hatását azáltal, hogy a bőr számára értékes hatóanyagokat a mélyebb rétegekbe juttatja.
Önálló gépi kezelésként ajánlom minden kedves vendégem számára.

Mechanizmusai:
1. Elektromos izomstimuláció: aktiválja a bőr sejtjeit, stimulálja és beindítja a bőr kollagén termelését. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, csökkenti a ráncokat.

2. Elektroporáció: egy non-invazív kezelés, melynek célja az aktív hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe, az osztódó sejtek közelébe juttatása.

3. Mezoporáció: a bőr felületét elektromos ingerekkel stimulálja, mely által a sejtek enyhén eltávolodnak egymástól és apró, aquaporin csatornákat hoznak létre, melyek biztosítják a nagyobb és a közepes molekulatömegű hatóanyagok bőrbe juttatását.

4. Rádiófrekvencia: a rádiófrekvencia energia a bőrben elsősorban a megnyúlt kollagén és elasztin rostokat állítja helyre. A kezelés erős anyagcsere fokozó, hatása megnöveli a tápanyagok felvételét és a salakanyagok eltávolítását. Megnövekszik a bőr oxigén felvétele és szén-dioxid leadása.

5. Fényterápia: az öt különböző LED fény fájdalommentes, sokrétű kezelést biztosít, csökkenti a gyulladásokat, minimalizálja a finom vonalakat és ráncokat, kezelik a napkárosodást és a striákat.

Vörös LED fényterápia: a vörös LED fény a ráncok kezelését, valamint a bőr rugalmasságának és kollagén szintjének a regenerálást szolgálja.
Zöld LED fény: a sötét foltok, vagy az elszíneződött bőr kezelésére szolgál azáltal, hogy megakadályozza a melanin túltermelődését.
Kék LED fény: a kék fény a pattanások és olajos bőr kezelésére szolgál.
Sárga LED fény: a bőr fényesítését szolgálja, alkalmas anyajegyek kezelésére is.
Pink LED fény: a bőr fehérítését szolgálja, pigmentfoltok halványításra is alkalmas.
Rózsaszín LED fény: a bőrápolási termékek mélyebbre jutását segíti elő.

Alkalmazási területek:
Alkalmazása 30 felett minden bőrtípusra javasolt. Speciális bőrproblémákra kiegészítő gépi kezelésként: akne és akne hegek halványítása, pigmentfoltok és öregségi foltok halványítása, rozácea kezelése, anti-aging kezelés.

A kezelés ellenjavallatai:
pacemaker, idegrendszeri eredetű betegségek, fertőző betegségek, lázas állapot, terhesség első trimesztere, szívinfarktus után.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!