Mesotica

Otthonápolási Mesotica termékek:
Mesotica
Otthonápolási Mesotica termékek:

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, így az „intelligens peptidek” segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait. Használatával kimagasló eredmények születnek. Egyénre szabható, beauty kezelései révén a luxus érzetét kelti, nemcsak a felhasznált anyagok mennyiségét, sokaságát, illetően, hanem minőségét tekintve is.
 
Mesotica kezelések
A Mesotica termékei fejlesztésénél a piacon megtalálható leginnovatívabb megoldásokra törekszik. Világelsőként kombinálja és használja úgy az egyes összetevőket, alkotóelemeket, hogy a végeredmény nemcsak látványos, de az egyes speciális problémákra is megoldást kínál. Hatóanyagai magas koncentrációjú hatóanyag kombinációk , melyeket tudományos kutatásokkal és dermatológiai tényekkel támasztják alá. Ezen kombinációknak köszönhetően a 35 év feletti, igényes hölgyek és urak kozmetikájában új dimenzió nyílik meg.

A 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként – hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz – építi újra az egészséges bőrműködést. A Mesotica nemcsak az anti-aging magasiskolája, hanem az egyes speciális problémákra is megoldást kínál, úgy mint: akne-, és hegkezelés, pigmentfolt halványítás, rozacea, couperosa. Az eredmény nemcsak feszes és fiatalos, de sugárzó és egészséges bőr is.

A peptidekről
A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú , kollagéntermelést aktiváló peptidekkel fiatalaítjuk a bőrt. A botoxszerűen működő, az izom összehúzódásokat megakadályozó peptidek ellazítják, simítják a rögzült mimikai ráncokat. A kezelések során a problémát mindig helyileg kezeljük, mindig a legmegfelelőbb kombinációt, egyfajta koktélt alkalmazva. A nagy koncentrációjú peptidek azonnal beindítják a bőrfiatalító folyamatokat. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem és a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrokat, illetve a nyak-, és dekoltázs bőrét. Különböző bőrproblémák, mint a couperosa, hegek, pigment folt esetén speciális peptidkombinációkkal , kúraszerű kezeléssel elérhetjük az egészséges, kívánt bőrképet.

3D bőrápolási koncepció intelligens peptid technológiával ötvözve, magasfokú, high-tech, kizárólag bőrbarát anyagokkal rétegenként (hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőr működését.

A Mesotica kiválogatta a dermatológiai szempontból és tudományos kutatásokkal is alátámasztott legfejlettebb és leglátványosabb kozmetikai hatóanyagokat, szállítórendszereket és emulgeáló megoldásokat. A Mesotica bőrréteg-specifikus termékeinek hatóanyag-összetétele, konzisztenciája, és szállítórendszerekkel megtámogatott felszívódóképessége gyors és látványos bőrképjavulást eredményez bármely bőrproblémánál.
Az eddig megszokott kozmetikai márkáktól eltérően a Mesotica 3D bőrápoló rendszere a bőr 3 fő rétegének felépítése és fiziológiás folyamatai szerint szabályozza a hatóanyagbevitelt és bőrproblémák kezelését.

Az egyes bőrrétegek hatóanyag igénye dermatológiai szempontból:
1D – Bőrfelszín: bőrpuhító anyagok + antioxidánsok
2D – Epidermisz: bőrazonos anyagok + antioxidánsok
3D – Dermisz: sejtekkel kommunikáló anyagok (peptidek ) + antioxidánsok
3D bőrápolás vázát képező dermatológiai tények:
1D Bőrfelszín, vagyis a Hidrolipid réteg: Ennek állapota meghatározza a bőr védekező képességét, komfortérzetét és alaptípusát. Elsősorban zsírokkal, olajokkal és extra bőrfelszíni hidratálással tudjuk kiegyensúlyozni.
2D Epidermisz: Meghatározza a bőr nedvességmegtartó képességét. A bőrfelszíni ráncok kialakulása, a bőr vízhiányos állapota és érzékeny jellege mutat rá az elégtelen epidermiszre. Kiegyensúlyozását kizárólag bőrazonos anyagokkal lehet eredményesen és tartósan megoldani.

3D Dermisz: A kollagén és elasztin termelés és a mélyrétegű problémák helye. Bőrápolók által nehezen elérhető bőrréteg. Csak speciális szerkezetű és molekula méretű hatóanyagokkal (sejtekkel kommunikáló anyagokkal, peptidekkel) lehet szemmel is látható bőrképjavulást elérni. Mind a professzionális szalon kezelés, mind az otthoni bőrápolásban beépíthető, magas hatóanyagtartalmú professzionális szérumok és koncentrátumok segítségével.

Miért válaszd a Mesotica intelligens peptidjeit otthonra és a választott szalonkezelésnek?
Mert az extra magas peptid koncentráció kiemelkedően gyors és látványos bőrképjavulást eredményez

Mert a Mesotica szuperkoncentrátumok jelenleg a kozmetikai piacon lévő legmagasabb peptid koncentrációval rendelkezik
Mert a peptidek az anti-aging és a speciális bőrproblémák legígéretesebb hatóanyagai
Mert a Mesotica maximálisan bőrbarát anygaokat használ.
Otthonápolási Mesotica termékek:


Arctisztítás:
ActiveClean gél: Az arclemosó nagyon gyengéd, természetben előforduló tezideket tartalmaz, így szárító hatás nélkül, kíméletesen tisztítja a bőrt. A benne lévő bőrazonos, bőrfeltöltő zsírsavaknak köszönhetően azonnal kiegyensúlyozza a bőrfelszínt és gátolja a kiszáradást. Hatóanyagainak köszönhetően a bőr tapintása selymes, puha, hidratált.

Ionicclean gél: Gyengéden habzó frissítő hatású arclemosó gél, normál, olajos és érzékeny bőrre. A benne található szuper antioxidáns MethyleneBlue fokozza a bőr hidratáltságát, valamint nyugtató és sejtregeneráló hatású. Magas hyaluronsav tartalmának köszönhetően a bőr extra hidratált és rugalmas lesz.

KineticCleanser: Kellemes tapintású, luxus érzetű gyengéd lemosó, csökkenti a már meglévő ráncok mélységét. Normál és extra száraz bőr kezelésére ajánlott. Extra magas Sheavaj tartalmú, antioxidánsokban gazdag, bőrfeltöltő hatású készítmény. Kiváló UV védelmet is nyújtó, 30 órás hidratáló és bőrnyugtató krémes lemosó.

Multi MolecularMakeUpRemover: Széles spektrumú sminklemosó tej, mely egyetlen lépésben távolítja el a többrétegű, erős fedésű sminket. Értékes jojobaolaj tartalmának köszönhetően kiegyensúlyozza a bőr hidro-lipid rétegét.

Bőrmegújítás:
SkinActivator
: AHA-savakban és aminosavakban gazdag bőrmegújító készítmény. A gyengéd AHA-sav formulának és az élesztő enzimnek köszönhetően gyengéden fellazítja és eltávolítja az elhelt hámsejteket. Bőrfeltöltő aminosavjai azonnal puhává varázsolják a bőrfelszínt.

Arckrémek:
Hydra 24 Lipo/ Moist: Liposzómás őssejtes krém normál és száraz bőrre. Moist: Normál és zsíros bőrre. A Hydra 24 táplálja és mélyen hidratálja a bőrt, javítja az extracelluláris mátrix minőségét.

Víz-megkötő hatásának és a shea vajnak köszönhetően pedig bársonyossá, puhává, selymessé teszi az arcbőrt.

Jellemzői:

 • azonnali felszívódás, bőrpuhító hatás
 • nem hagy kellemetlen, zsíros érzetet a bőrön
 • SOS segítség a vízhiány okozta bőrfelszíni ráncok simításánál
 • high-tech mélyhidratáló hatóanyagokkal teljes körű antioxidáns védelem
 • bőrfiatalítás anti-aging hatóanyagokkal
 • hypoallergén illatanya


CeramideComplex: Ceramidokban gazdag, liposzómás gélkrém. A CeramideComplex az arc, szemkörnyék, nyak és dekoltázs 24 órás ápolója. Laza textúrájú, mélyhidratáló, bőrfeltöltő hatású, finom tapintású krém, melynek használatával bársonyos és hidratált bőrkép érhető el. Jellemzői:

 • extra hidratáltság
 • bársonyos bőrérzet
 • bőr azonos anyagok
 • túnusd kiegyenlítés
 • bőr rugalmasság visszaállítása
 • bőrnyugtató
 • ráncatalanító hatás


Peptidek:
reNew: Bőrmegújító liposzómázottpeptid bomba. A reNew a kollagén és elasztin megújulását segítő, bőrfeszesítő hatású peptid komplexum. Javítja a bőr sérült textúráját, halványítja a ráéncokat. Kimondottan ajánlott aknés hegek vagy napkárosodott bőr ápolására. Kitűnő választás ha a bőrön korábbról pattanások utáni hegek maradtak vissza.

reBuild: Bőrregeneráló, feszesítő liposzómázott peptid bomba. A reBuild a bőr rugalmasságát és feszességét javító anti-agingpeptid komplexum. Hatékony és gyors eredmény látható a mély ráncok elleni küzdelemben. Kitűnő választás 40 év felett, ha a bőr veszíteni kezd rugalmasságából, feszességéből és lelassul a kollagén és elasztin termelődés.
reLift: Botox hatású liposzómázott peptid bomba. A reLiftbotoxszerű bőrfeszesítő és látványos hidratáló komplxum. Az arcizmok összehúzódásának visszafogásával csökkenti a mimikai ráncokat. Nagyszerű választás 35 év felett, ha:
az arcon az elmélyült mimikai ráncokból kialakult karakteres, mély barázdák (homlok, szemöldökök közötti ráncok, orr-száj vonalát összekötő ráncok) a jellemzőek.

 • botox helyett, amikor a szokványos ránctalanító krémek már nem tudnak megbirkózni a mélyebb ráncokkal
 • állandóan dehidratált a bőr, ezért a bőrfelszíni vékony ráncok nehezen tölthetők fel a szokványos arckrémekkel


reFine: Szenkörnyék ápolás hialuron-peptid bombával. A reFine bőrsimító, bőrfeltöltő peptid komplexum a szemkörnyék ápolására. Szemmel láthatóan feszesíti a bőrt, halványítja a szemkörnyéki szarkalábakat. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat. Kitűnő választás 35 év felett mindenkinek. (nem okoz szemirritációt, könnyezést)

Gélkrémek:
Hyaluron 3D: A hyaluron 3D élménymaszk többféle molekula méretű hyaluronsavat tartalmazó komplex anti-aging gélkrém. Kifinomult textúrája selymes érzetet ad, olajos érzet nélkül. Géltextúrájának köszönhetően azonnali bőrfeltöltő, magas víz-megkötő képességű, bőrnyugtató, bőrszerkezet javító élmény maszk. Kiváló arc-nyak-dekoltázs ápoló.

4D Hyaluron: High-techhialuronsav komplex. Térhálós szerkezete által nagyobb mennyiségű nedvességet tud megkötni a bőr különböző rétegeiben, mint az eddig ismert hialuronsav formulák. Extra botoxszerű feszesítő hatású mélyhidratáló készítmény. 30 év felett mindenkinek ajánlott!

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!