MedPressure 2in1Nyomásterápiás Hullámmasszázs infra terápiával

MEDPRESSURE 2IN1 NYOMÁSTERÁPIÁS HULLÁMMASSZÁZS INFRA TERÁPIÁVAL
Egészségmegőrzés és alakformálás egyben, magasfokon.
Abszolút egyedi, személyre szabható kezelések a sokrétű beállíthatóságnak köszönhetően az egyéni igényeknek és egészségi állapotnak megfelelő kezeléseket tudok vele végezni. 

A géppel az egész testet tudom kezelni egy időben, a 10-10 felfújható légzsákot tartalmazó, 8 részből álló nyomásterápiás ruhának köszönhetően. Ezt kombinálva az infrahős kezeléssorozattal, a leghatékonyabb súlyvesztés érhető el. Az infraterápiás kezelés során testrészenként külön állítható az infrabemenet.

Az infravörös karcsúsító kezelés gyorsítja a szervezet anyagcseréjét, mely kimagaslóan gyors és természetes útja a súlyvesztésnek.
A kezelés egészségmegőrző hatása révén növeli a vér és nyirokkeringés intenzitását, a bőr tápanyag ellátását és ezáltal rugalmasságát, a szövetek rugalmasságát pl. szülés után, műtétek után az adott terület normális vérkeringésének visszaállítását.

A kezelés csökkenti a szövetközi folyadék mennyiségét, a felhalmozódott méreganyagokat, a visszerek kialakulásának esélyét, a nyirok-, és vénás ödéma kialakulásának esélyét, a cellulitot és a túlsúlyt, a trombózis esélyét, a reumatikus panaszokat.
Alkalmazási területek: alakformáló kezelés részeként, méregtelenítésre, a nyirokkeringés fokozására, ödémás betegségek és ödéma csökkentésére, a felhalmozódott salakanyagok kiürítésére, nyirokrendszer betegségek esetén, vénás keringési rendellenességek esetén, visszér problémákra, fájó bedagadó végtagokra, az immunrendszer erősítésére, regenerálására.

Ellenjavallatai: láz, fertőzéses eredetű betegségek, egyes krónikus betegségek, pszichés betegségek, stroke után, kezeletlen magas vérnyomás, daganatos megbetegedések esetén

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!