Lézeres tetováláseltávolítás

LÉZERES TETOVÁLÁSELTÁVOLÍTÁS

Lézeres tetoválás eltávolítás során a Q kapcsolt YAG lézeres technika segítségével halványíthatjuk, eltávolíthatjuk a nem kívánt, vagy megunt tetoválásokat. A Q kapcsolt YAG lézersugár a bőr károsodása nélkül a bepigmentált festékszemcsékhez jut.

Az energianyaláb hatására a festékszemcsék olyan apró darabokra törnek szét, amelyeket a nyirokkeringés már el tud szállítani, ezáltal a tetoválás kezelésről kezelésre halványodik. A lézeres eltávolítás általában a sötétebb pigmenteket kezeli jól és hatásosan.
A kezelés kúraszerűen alkalmazandó, melyben a kezeléseket 4-6 hetente ismételni kell. Az eljárás minimális fájdalommal jár, mind a fekete, mind a színes testtetoválásokat, illetve a bőrfelszínhez közelebb eső sminktetoválásokat is is képes kezelni.
A kezeléseket követően a vendég folytathatja a mindennapi tevékenységeit, csak pár betartandó dolgot kell figyelembe vennie. A kezelést követő pár napban enyhe sebképződés, hámlás tapasztalható, fényvédő krém használata ajánlott.

A kezelés ellenjavallatai:
láz, fertőző betegség, terhesség, szoptatás, epilepszia, idegrendszeri eredetű megbetegedések, cukorbetegség, egyes krónikus betegségek esetén.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!