Lézeres körömgomba kezelés

A körömgomba sokak életét nehezíti meg, mind a nők, mind a férfiak életében. A Q-kapcsolt ND-YAG lézeres technológia segítségével megszüntethetjük a körömgombás panaszokat.

Az alkalmazott technológia biztonságos, a kezelések nagyon egyszerűek. Nem jár fájdalommal, és a vendég folytathatja mindennapi tevékenységét. Közkedvelt, hiszen a leghatékonyabb módszere a köröm gombás elváltozásainak kezelésére. A lézer terápiás eljárás során a lézer fénye a körömlemez és a körömágy közötti területen nyelődik el, melynek során magas hő jön létre.
A lézer fénye áthalad a körömlemezen, illetve a környező szövetekben, beleértve a körömágyat is. A lézer fénye a körömgombában találhat pigmentekben nyelődik el, mely sötétebb mint a környező szövetek, így a körömgomba sejtjei felmelegednek, 50 C fok körüli hőmérsékletre. A magas hő, illetve az ismétlődő fény megöli a gombát, illetve annak spóráit.
Ezt követően a köröm természetes növekedésével felszínre kerül az új, egészséges köröm. Az egészséges köröm folyamatosan növekszik, így lényegében a köröm kinövi a gombás fertőzést.

Alkalmazása kizárólag kúra szerűen, hetente javasolt, 6-10 alkalommal.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!