Lézeres körömgomba kezelés

LÉZERES KÖRÖMGOMBA KEZELÉS

A körömgomba sokak életét nehezíti meg, mind a nők, mind a férfiak életében. A Q-kapcsolt ND-YAG lézeres technológia segítségével megszüntethetjük a körömgombás panaszokat.

Az alkalmazott technológia biztonságos, a kezelések nagyon egyszerűek. Nem jár fájdalommal, és a vendég folytathatja mindennapi tevékenységét. Közkedvelt, hiszen a leghatékonyabb módszere a köröm gombás elváltozásainak kezelésére. A lézer terápiás eljárás során a lézer fénye a körömlemez és a körömágy közötti területen nyelődik el, melynek során magas hő jön létre.

A lézer fénye áthalad a körömlemezen, illetve a környező szövetekben, beleértve a körömágyat is. A lézer fénye a körömgombában találhat pigmentekben nyelődik el, mely sötétebb mint a környező szövetek, így a körömgomba sejtjei felmelegednek, 50 C fok körüli hőmérsékletre. A magas hő, illetve az ismétlődő fény megöli a gombát, illetve annak spóráit.

Ezt követően a köröm természetes növekedésével felszínre kerül az új, egészséges köröm. Az egészséges köröm folyamatosan növekszik, így lényegében a köröm kinövi a gombás fertőzést.

Alkalmazása kizárólag kúra szerűen, hetente javasolt, 6-10 alkalommal.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!