Lézeres Carbon kezelés

LÉZERES CARBON KEZELÉS

Más néven bőrejuvenációs beauty protokoll lézerrel.


Az öregedés folyamán több apró elváltozás jelenik meg a bőrön, beleértve a fokozódó pigment elváltozásokat is.

A Carbon kezelés, vagy Carbonpeeling jól és eredményesen alkalmazható pigmentfoltok halványításában, a pórusösszehúzás és a gyulladáscsökkentés terén is.

Kúraszerűen alkalmazott eljárásként csökken az aknés hegek kialakulásának esélye, illetve egyenletes pigmentációt eredményez a gyulladt, foltos, aknés elváltozások helyén.

A Carbon kezelés során a lézersugár és az eljáráshoz kifejlesztett speciális carbon-krém együttesen fejtik ki hatásukat. A legújabb generációs Q-kapcsolt ND-YAG lézeres bőrregeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, amely a száradás során behatol a pórusokba.

A gépi kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.
Alkalmazott használatával a faggyútermelés csökken, a tág pórusok összehúzódnak, a bőr kollagén termelése javul, a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik.
A termikus hatás következtében javul a bőr keringése is. A kezelés teljesen fájdalommentes és akár már két alkalom után is szemmel látható eredemények tapasztalhatók.

Problémamentes, normál bőrű vendégeknél anti-aging hatású a Carbon kezelés, mert kollagén stimuláló, regeneráló, a bőr rugalmasságát fokozó hatású.

Kezelés menete: letisztítás, carbon gél felvitele, carbon gél száradása kb; 10 perc, lézeres arckezelés, savas kezelés, peptidek, szérumok, hatóanyagok bedolgozása a bőrbe, fényvédő hidratálás

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!