Lézeres Carbon kezelés

LÉZERES CARBON KEZELÉS

Más néven bőrejuvenációs beauty protokoll lézerrel.


Az öregedés folyamán több apró elváltozás jelenik meg a bőrön, beleértve a fokozódó pigment elváltozásokat is. A Carbon kezelés, vagy Carbonpeeling jól és eredményesen alkalmazható pigmentfoltok halványításában, a pórusösszehúzás és a gyulladáscsökkentés terén is.
Kúraszerűen alkalmazott eljárásként csökken az aknés hegek kialakulásának esélye, illetve egyenletes pigmentációt eredményez a gyulladt, foltos, aknés elváltozások helyén.

A Carbon kezelés során a lézersugár és az eljáráshoz kifejlesztett speciális carbon-krém együttesen fejtik ki hatásukat. A legújabb generációs Q-kapcsolt ND-YAG lézeres bőrregeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, amely a száradás során behatol a pórusokba.

A gépi kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.
Alkalmazott használatával a faggyútermelés csökken, a tág pórusok összehúzódnak, a bőr kollagén termelése javul, a bőr tónusosabbá, feszesbbé válik.
A termikus hatás következtében javul a bőr keringése is. A kezelés teljesen fájdalommentes és akár már két alkalom után is szemmel látható eredemények tapasztalhatók.

roblémamentes, normál bőrű vendégeknél anti-aging hatású a Carbon kezelés, mert kollagén stimuláló, regeneráló, a bőr rugalmasságát fokozó hatású.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!