LbN Hyaluron pen ajak-, és ráncfeltöltés

LBN HYALURON PEN AJAK-, ÉS RÁNCFELTÖLTÉS
LbNHyaluronpen ajak-, és ráncfeltöltéssel az egyedülálló LbNHyaluron Pen keresztkötéses hyaluronsavat képes a bőrbe juttatni. A hyaluron az esztétikus arc-, és bőrkezelés alapvető része.

A kor előrehaladtával a sejtek hyaluronsav tartalma egyre kevesebb lesz, ezáltal a bőr feszességének elvesztéséhez, annak petyhüdtté válásához vezet. Az LbNHyaluron Pen segítségével végzett kezelés során a töltőanyagot a nagy nyomás hatására juttatom be a bőrben tű, fájdalom és mellékhatások nélkül.

A kezelést minden esetben előzetes, személyes konzultáció előzi meg, ahol a vendég teljes körű tájékoztatása mellett felmérem azt is, hogy hány ml hyaluronsav betöltésére lesz szükség az ajakba, illetve a ráncba, ráncokba.

A kezelés főbb lépései ajak és arc esetén is: letisztítás, abrázió, gépi hatóanyagos betöltés, hidratáló átkrémezés.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!