Kryolipolízis (Cryolipolízis) - Zsírfagyasztás, cellulit kezelés, alakformálás Fegyverneken és Szolnokon!

Cryolipolízis - Zsírfagyasztás, cellulit kezelés, alakformálás
CRYOLIPOLÍZIS - ZSÍRFAGYASZTÁS, CELLULIT KEZELÉS, ALAKFORMÁLÁS
CRYOLIPOLÍZIS - ZSÍRFAGYASZTÁS, CELLULIT KEZELÉS, ALAKFORMÁLÁS

Alakformálás, zsírbontás a legmodernebb, non-invazív, szikementes eljárással!


Legyen szó akár a toka apró, akár a derék, a hát, a kar, a comb, a has, vagy a fenék nagyobb nemkívánatos zsírpárnáiról, a legmodernebb cryolipolízis vagyis zsír-fagyasztásos technikával arca és teste karcsúbb, új, feszesebb körvonalakat kaphat.

A zsírfagyasztást azoknak ajánlom, akiknek makacs, diétának és mozgásnak ellenálló zsírpárnái vannak bizonyos helyeken (pl. has, derék, külső vagy belső comb). 

Egy kezelés a kezelt területen a zsírsejtek 26%-ának megsemmisüléséhez vezet, így látványosan csökken a zsírpárna mérete. Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás, ezért rendkívül kedvelt. 2-3 hetente javasolt 1 alkalom, összesen 3-4-szer. 

A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.

A fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül.

Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.
Az eredmény függ a hűtési időtől és a hűtési hőmérséklettől. Minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet tudunk elbontani.

A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.
 
Mennyi hűtési idő és milyen hőmérséklet?
 
Ennek megfelelően szalonunkban egyszerre két kezelőfejet helyezünk fel és legalább 40 perces kezelések választhatóak. Ennél kevesebb idő alatt nem tud fennállni a zsírfagyasztáshoz szükséges hűtési időtartam, és csak kevés zsírsejt tud megsemmisülni.
A maximális eredményt (a klinikai tanulmányok szerint) -10 Celsius fokon, 60 perces fagyasztással érték el, mellékhatások nélkül, biztonságosan.
A hűtési hőmérsékletet -5 C és -10 C fok között választjuk ki, a zsírszövet vastagságának megfelelően. 
 
A zsírfagyasztás előnyei:
 

  • Biztonságos és természetes
  • Nincs szükség diétára
  • Klinikailag bizonyított
  • Nincsenek mellékhatások
  • 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után
  • Csak pár kezelés szükséges
  • A kezelt páciensek 100%-nál működik

Gyakorlati tudnivalók
 
Két kezelőfejet tudunk felhelyezni egyszerre, egy kezelőfej pedig körülbelül 2 tenyérnyi területet kezel (szív be a vákuum miatt). A felhelyezés vendégfüggően 40-60 percig tart. (Felhelyezhető a has két felére vagy a derekakra vagy a külső/belső combokra akárhova).
A kezeléseket 2-3 hetente lehet ismételni, a kívánt eredmény eléréséig. Egy kezelést követően az eredmény körülbelül 2 hét múlva válik láthatóvá, de ez még utána is hetekig javul. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő,a  zsírszövet vastagságától függően.

A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg. A reálisan elvárható eredmény egy alkalmat követően 1-3 cm-es csökkenés.
 
A kriolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.
 
Kezelés után
 
A kriolipolízis technológia sokak kedvencévé válhat, hiszen az egyes alkalmak után nem szükséges diéta betartása, illetve a kivezető mozgás.
Természetesen az eredmények még jobbak lehetnek a kezelések utáni diéta és mozgás alkalmazásával, azonban azok nem alapvetései a technológiának.
Az eredmények cserébe viszont hosszabb idő elteltével látszanak csak, nem olyan gyorsan, mint például a lipolézeres testkezeléseknél.

Az eredmények tartósak, a technológia pedig igazán megfelelő azok számára, akik azoktól a zsírpárnácskáiktól szeretnének megszabadulni, melyektől sem diéta, sem mozgás, sem más technológiával alkalmazásával nem sikerült.


A kezelés menete
 
Előkészítés: fagyásgátló lap felhelyezése
Kriolipolízis kezelés: 40-60 percre felhelyezzük a kezelőfejeket, ezután a vendég pihen, amíg a kezelési idő le nem jár
Kezelőfej levétele: a kezelési idő lejártával levesszük a kezelőfejet és levesszük a fagyásgátló lapot 
 
A kezelések után a kezelt terület enyhén duzzadt, piros lehet 1-2 órán keresztül. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai. 

Szolnokon található szalonomban a legújabb zsírfagyasztó géppel várlak!

Szolnokon az ÚJ EliteCryo Pro 360 fokos Cryolipolízis Zsírfagyasztó Géppel várlak!


Az itt található zsírfagyasztó gép már 4 fejjel rendelkezik, így a hatékonysága sokszorosa minden eddigi ismert Kriolipolízis gépnek!
Egy szuper erős, 360 fokos kriolipolízis gép 4 fejjel. Extra rendelhető fejekkel, így minden testrész könnyedén és nagyon látványos eredménnyel kezelhető.

Alkalmazás:
  • Zsírcsökkentés
  • Toka csökkentés
  • Körméret csökkentés
Szolnokon az ÚJ EliteCryo Pro 360 fokos Cryolipolízis Zsírfagyasztó Géppel várlak!
Szolnokon az ÚJ EliteCryo Pro 360 fokos Cryolipolízis Zsírfagyasztó Géppel várlak!
Szolnokon az ÚJ EliteCryo Pro 360 fokos Cryolipolízis Zsírfagyasztó Géppel várlak!

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!