HydraPen kezelés

HydraPen kezelés
A HydraPen kezelés egyfajta mikro-tűs bőrfiatalítás anti-aging céllal. Az egyedi eljárás lényege, hogy az állítható sebességű, magas szúrás/percteljesítményű, professzionális készüléket – melybe steril hatóanyagot töltök – végig vezetjük a kezelendő bőrfelületen.

A kezelés során az eszköz kontrollált mélységű steril szúrócsatornákat képez a bőrfelületen. Mivel ezek a szúrt csatornák mikro-sérülésnek számítanak, így a szervezet önregeneráló folyamatai azonnal beindulnak. A keletkezett kis csatornák megnyitják az utat a bőr mélyebb rétegei felé, ami a hatóanyagok mélyre jutását teszi lehetővé.

Az anti-aging kezelés során, analitikai tisztaságú hyaluronsavat juttat be a gép a bőrbe. A módszer amellett, hogy hatóanyagot juttat be, fokozza a bőr irharétegében a kollagén termelést, gyorsítja a hámsejtek kicserélődését, regenerálja a teljes, kezelt bőrfelületet.
A kezelés minden esetben kúraszerűen javasolt. A kezelés sorozatot minden esetben előzetes konzultáció és beleegyező nyilatkozat kitöltése előzi meg.
Önálló, vagy kiegészítő gépi kezelésként is ajánlom minden kedves vendégemnek.

Alkalmazási területek:
általános bőrfiatalítás, ránctalanítás, bőrmegújítás.

A kezelés ellenjavallatai:
terhesség, szoptatás, láz, fertőző eredetű bőrbetegség, egyes krónikus betegségek, vérzékenység, kezeletlen cukorbetegség esetén.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!