Hidroabrázió

GHIDROABRÁZIÓ

Hidroabrázió a bőr mélyebb tisztítására, csiszolására szolgáló eljárás. Ennek során a bőr egy mélyebb tisztítása történik gépi eljárással. A kezelés során víz porlasztás segítségével történik a hámlasztás, mely eltávolítja a bőr felső, elszarusodott rétegét, intenzíven tisztítva ezáltal a bőr felületét és a pórusokat. A kezelés pozitív hatása, hogy megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, és a bőr természetes anyagcsere-folyamatai.

A kezelőfej ultrahangos vibrációjának köszönhetően a víz porlasztódik a sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezeket és a felületi szennyeződéseket. A kezelés semmiféle irritációt nem vált ki, hiszen csak a bőr elszarusodott rétegére hat. A megtisztított bőr keringése, anyagcseréje fokozódik, a gyulladásra való hajlama lecsökken. A kezelés során a víz a párolgása révén hűsíti a bőr felületét, az ultrahang-hatás pedig mikromasszázst nyújt a bőrnek.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!