Hegkezelés tűs mezoterápiával

HEGKEZELÉS TŰS MEZOTERÁPIÁVAL
A hegkezelés terén rendkívül hatékonynak bizonyultak a tűs mezoterápiás eljárások, melyek hatására fokozódik a kollagén és elasztin termelés, beindul a szövet regenerálódás és elindul egy hosszútávú szöveti átalakulás.

Maradhatnak hátra hegek aknék után, bárányhimlő és egyéb fertőzések során, egyes lézeres kezeléseket követően, illetve szteroid tartalmú gyógyszerek szedését követően is.

A heg kialakulása nagyban függ az aknés gyulladás nyomán kialakult szövetkárosodás kiterjedésétől , mélységétől, elhelyezkedésétől a bőr kollagén rostjaihoz képest, attól, hogy mennyire fertőződött el, és természetesen a bőrtípustól, örökletes hajlamtól is.

A sebgyógyulás mechanizmusa nagyon egyedi eltéréseket mutat. Kétféle sebgyógyulási rendellenességet különböztetünk meg attól függően, hogy a gyógyulás nyomán fokozott szövetképződés indul el (ezek a hipertrófiás hegek), vagy fordítva, vagyis a sérült és elpusztult szövet véglegesen elvész (ezek az atrófiás hegek).

A szövetvesztéssel járó hegesedések gyakoribbak, közös jellemzőjük, hogy belemélyednek a bőrfelszínbe. A tűs mezoterápiás kezelés során ezeket a hegeket tudom hatásosan kezelni olyan hatóanyagokkal, amelyek több szinten biztosítják a szövetépülést és regenerálódást.

Alkalmazott hatóanyagok: ázsiai tigrisfű, C-vitamin, E-vitamin, Cink, kollagén, kovasav, kalcium.
Önálló kezelésként és kizárólag kezelés sorozatként ajánlom a fenti bőrproblémával küzdő vendégeimnek.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!