Hajkezelés

HAJKEZELÉS

Hajkezelés tűs mezoterápiával egy exkluzív szolgáltatás, a szalon kezelések között.


 

Az orvosi tisztaságú hatóanyag ampullákkal lehetőség van a fejbőr problémáinak mezoterápiás kezelésére.


A mezoterápiával bevitt hatóanyag pótolja a hajnövekedést serkentő vitaminokat és ásványi anyagokat.
Hajunk és fejbőrünk fizikai, kémiai és mechanikai hatásoknak egyaránt ki van téve. A környezeti ártalmak, a sok fésülés, a hajfestékek, a dauer, a hajformázás, a stressz, a kor előrehaladtával a disszimilációs folyamatok mind befolyásolják az állapotát.

Ha nem fordítunk hajkoronánkra kellő figyelmet, könnyen olyan problémákkal szembesülhetünk, mint a hajhullás, a kopaszodás, hajzsírosodás, korpásodás és a haj szerkezetének különböző törései.

A mezoterápiás kezelés elősegíti és növeli a hajas fejbőr vérkeringését és serkenti a hajhagymák működését. A mezoterápiás hajkúra hathatósan segíti a hajszálak megerősítését a nőknél és a kopaszodás megakadályozását a férfiaknál.

A fenti problémák a tűs mezoterápiás hajkezelés segítségével megelőzhetők, vagy kiküszöbölhetők.

Az eljárás segítségével koncentrált hatóanyag komplexet, hatóanyag koktélt tudunk bejuttatni a fejbőrbe, hogy azok tartalma, a növekedési faktorok, vitaminok, aminosavak és ásványi anyagok a megfelelő helyen fejthessék ki jótékony hatásukat.

Alkalmazása során, már 6-8 kezelés után jelentős változások tapasztalhatók – megáll a hajhullás – 10 kezelést követően a haj növekedni kezd.
A hajhullás minden típusa kezelhető ezzel az eljárással, tehát a foltos és diffúz hajvesztésre is megoldást kínál.

A kezelés során alkalmazott hatóanyagok: növényi DNS, fejbőr regeneráló és sejtmegújító, hajszerkezet erősítő, Q10 koenzim, ami erősíti a fejbőr védelmét, SOD enzim, ami megsemmisíti a sejteket károsító szabadgyököket, ásványi anyagok, melyek regenerálják és táplálják a fejbőrt, tápanyagokkal látják el a hajszálakat, hyaluronsav, ami nagy víz-megkötő képességű, csökkenti a fejbőr hámlását, és a haj zsírosodását, csökkenti a fejbőr fokozott szarusodási hajlamát.

Az A-vitamin regenerálja a hajhagymákat, és a száraz, durva, töredezett hajat, C és K –vitamin a sebgyógyulást segítő vitaminok, az E-vitamin növeli a bőr nedvességtartalmát, vitalizáló antioxidáns, a B-vitaminkomplex: elősegíti a bőrre is ható hormonok szintézisét, hidratáló és faggyú normalizáló hatású.

Egyedi, személyre szabott beauty kezelésként, és kizárólag kezelés sorozatként ajánlom a fenti problémával küzdő vendégeimnek.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!