Füllyukasztás

GHIDROABRÁZIÓ

Füllyukasztás kicsiknek és nagyoknak, fiúknak és lányoknak egyaránt a Studex kiváló eszközeivel és minőségi belőhető fülbevalóival. A Studex a világ legnagyobb és legismertebb professzionális füllyukasztó rendszere, így óriási kínálatból tud a vendég is a fülbevalók közül választani, az egyéni ízlésének megfelelően.
A fülbelövést a Studex System75TM  modern füllyukasztó eszközével végzem és a vele kompatibilis steril, nikkelmentes fülbevalókkal. A System75TM a legmagasabb higiéniai és sterilitási elvárásokat ötvözi az egyszerű és biztonságos használattal. Ezzel a készülékkel lehetőség van gyengéden és profi módon kilyukasztani a vendég fülét a hipoallergén fülbevalóval.
A füllyukasztás folyamata alig észrevehető, a lyukasztás halk és gyors. A készülék és a fülbevalók megfelelnek és meg is haladják az Európai Unió előírásait. A fülbevalók egyedileg, kapszulázva, sterilen vannak csomagolva. Ennek köszönhetően azok közvetlen érintése nélkül lehet a készülékbe helyezni, így a füllyukasztás minden szempontból a lehető leghigiénikusabb lehet.
Több mint 200 különböző dizájnú Studex hipoallergén és bőrbarát, füllyukasztásra alkalmas fülbevalók hatalmas választékából szemezgethet a vendég.  A legfiatalabb vásárlóknak a Studex kifejezetten gyerekeknek szánt termékeket kínál, melyek szalonomban is megtalálhatók.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!