FOGYÁS KARCSÚSÍTÁS ÉS IZOMÉPÍTÉS EGY IDŐBEN! HI-SCULPT alakformálásra, és arckezelő eljárásokra

FOGYÁS ÉS IZOMÉPÍTÉS EGY IDŐBEN!
Fókuszált elektromágneses technika a test karcsúsítására, feszesítésére, zsírégetésére és izomnövelésre.

Professzionális készülék! Egyszerre történik az izmok építése és a zsír égetése.
A legújabb és legfejlettebb technológia Fegyverneken az Individual Beauty kozmetikában.
1. IZOMTERÜLET
Az izom 30 000-szer húzódik össze nagy frekvenciával és intenzitással, így edz, és növeli az izom sűrűségét és térfogatát
2. CSÖKKENTÉS A ZSÍR
Az izom végső összehúzódása nagy mennyiségű energiaellátást igényel, így az izom mellett lévő zsírsejtek is elfogynak, ami természetes apoptózishoz és a zsír vastagságának hatékony csökkenéséhez vezet.
3. Muscle Sculpt
A hasizmok gyakorlása, a mellény vonal kialakítása / a csípőizmok gyakorlása, az őszibarack csípő kialakítása / a hasi ferde izmok gyakorlása, valamint a sellő vonal formálása.
4. A RECTUS ELVÁLASZTÁSÁNAK KEZELÉSE
Csak a HI-EMT hoz non-invazív technológiát a szülés utáni nők számára, és oldja meg a rectus problémáját.
A HIEMT egy olyan forradalmi, nem műtéti testformáló eljárás, amely elektromágneses energiával, izom összehúzódások kiváltásával egyszerre végezhet intenzív zsírégetést és izomépítést is akár. 

Feszesítheti, tonizálhatja, erősítheti a has és a fenék nagy izomcsoportjait, valamint a kisebb testfelületeket a felkarokat, a combokat és a vádlikat, ezáltal pedig csökkentheti a kezelt testrészek kerületét.

 
  • Az eljárás alkalmazható egyszerre egy eljárásban:
  • Izomépítés
  • Zsírbontás
  • Izomtónus növekedés

Nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiát (HIEMT) használva az Hi-sculpt készülék impulzusokat juttat az izomszövetbe, és maximális összehúzódásokat hoz létre, mindezt a hagyományos testmozgással nem lehetne megvalósítani. 
Egy 30 perces kezelés alatt akár csaknem 20 000 izom összehúzódás történik, aminek hatására a kezelt területen található izomzat megnőhet és megerősödhet.

Annak érdekében, hogy a megdolgoztatott izomzatnak elegendő energiája legyen az összehúzódások elvégzéséhez, a szomszédos zsírsejtek fokozatosan lebomlanak, majd eltűnnek. 
Az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és hangsúlyosabb izomzat alakulhat ki. A HI-SCULPT eljárással új távlatok nyílnak meg elötted. Fedezd fel, és szeress belé!

Akár 4-6 kezelésre van szükség, a kívánt eredmény elérése érdekében és az egyes alkalmak között pedig 2-5 napos pihenőidőszakokat ajánlott beiktatni. Klinikai vizsgálatok eredményei szerint az izomtömeg körülbelül 16%-kal nőhet, a zsír pedig csaknem 19%-kal csökkenhet akár már négy kezelés után.

A HIEMT elsősorban az izmokat tonizálhatja, tehát ideális választás lehet azok számára is, akiknek nincs sok zsírfeleslegük, viszont kidolgozottabb és erősebb izomzatra vágynak.
Látható eredményeket lehet elérni már akár mindössze négy-hat alkalom után.

A kezeléssorozatot kipróbálók az izomtónus látványos növekedését tapasztalták, néhányan pedig az erőnlétük növekedéséről is beszámoltak.
A HIEMT kezeléssorozatot a maximális eredmény elérése érdekében két-három héten belül ajánlott elvégezni, így ebben az időintervallumban négy-hat kezelés javasolt.

 

30 PERC ALATT
AKÁR 20 000 IZOMÖSSZEHÚZÓDÁST ÉRHETÜNK EL


Ha szeretnél zsírt égetni, vagy erősebb és feszesebb izomzatra vágysz, akkor ezt a kezelést neked találták ki.

HA SZERETNÉL EGYSZERRE IZMOT ÉPÍTENI
ÉS ZSÍRT BONTANI
A HIEMT HI-SCULPT ELJÁRÁST IMÁDNI FOGOD.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!