Egyénre Szabott Sminkoktatás

EGYÉNRE SZABOTT SMINKOKTATÁS

Célom, hogy minden vendég megtalálja a hozzá stílusban legjobban illő sminket, és ennek megvalósításához a megfelelő, professzionális szépítőszereket, dekorkozmetikumokat.
A másfél órás oktatás a következőképpen zajlik:
A vendég elhozza magával az otthon használt dekorkozmetikumait. Először én a saját anyagaimmal dolgozok a vendég arcának egyik felén, miközben a vendég nézi magát a tükörben. Lépésről lépésre mutatom és mondom is a smink készítését, amit ezt követően a vendég az oktatásra hozott saját termékeivel leutánoz. Az oktatás egy nappali sminket tartalmaz.
Ha a vendégnek további oktatásra van szüksége, vagy egyéb, alkalmi sminkek elkészítését is szeretné megtanulni, úgy lehetőség van további oktatási alkalmakra, akár tanfolyam jellegűen is.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!