Csúcskategóriás Hialurox softlézer arcfeltöltés és hegkezelés

Csúcskategóriás Hialurox soft lézer arcfeltöltés és hegkezelés

A  hialurox lézer egy forradalmian egyedülálló eljárás, mely műtéti beavatkozás nélkül éveket fiatalítva formálja az arc tónusát, feszesíti a bőr állagát, újra strukturálja a heges szöveteket.

 

Ez a módszer nem egyszerűen egy újabb, hagyományos anti-aging kezelés, sokkal inkább egy olyan eljárás, mely során „megtanítja” bőrünket és szervezetünket arra, hogyan állítsa elő a hialuronsavat, a kollagén és elasztikus rostokat.

Vagyis, a bőr azon természetes folyamatát serkenti, mely során a bőrünk elkezd hialuronsavat termelni.

A hyaluronról, röviden:
a bőr egyik természetes alkotóeleme, mely születésünktől kezdve termelődik a testünkben.

A kötőszövet, irha rétegében kapcsolódik össze háló-szerűen, kitölti a sejtek közti állományt, nagy mennyiségű vizet köt meg, ezáltal biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét.

Azonban már a 20-as éveinkben csökkenni kezd a termelődése, ekkor már  figyelni kell bőrünk hidratálására, hiszen szervezetünk hyaluronsav tartalmának csökkenése, elsődlegesen felel a megjelenő mimikai ráncokért.

40 éves kor a vízválasztó, hiszen ekkor már a hyaluronsav termelődése a felére csökken, az 50-es évek második felére pedig bőrünk hyaluronsav termelődése már csak az eredeti 10%-a.
Az öregedés elleni „harc” egyik fő fegyvere egyértelműen a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, és oda visszajuttatása.

Azonban,  mivel a hyaluronsav egy nagy molekulájú anyag, ezért eredeti formájában nem tud áthatolni a a bőr védőrétegén.
A kimondottan ehhez az eljáráshoz kifejlesztett, analitikai tisztaságú nanoméretű hyaluronsavat a hideglézer eljárással tudjuk a bőr mélyebb, megfelelő rétegébe eljuttatni a  Hialurox softlézer gép segítségével.

Másik fő funkciója, mechanizmusa révén, a heges, akneheges szövetek újrastrukturálása, a bőrkép javítása.

A lágylézer fénnyel történő kezelés serkenti a kollagén termelést a bőrben, stimuláljuk a szervezet természetes regenerálódó folyamatait a bőrszövetekben. 

A hideglézer hatására a bazális rétegben a sérült molekulák szerkezete visszarendeződik az eredeti állapotra, az eljárás stimulálja a „szeketív retikuláris szöveti regeneráció” néven ismert folyamatot.

Hialurox eljárás során felhasznált hatóanyag:

Nano-Hyaluronsav: A feltöltés során az eredeti amerikai Corpora cég által kifejlesztett orvosi tisztaságú Corpora Hialurox Filling hatóanyagot használom, ami egy gél állagú kristálytiszta anyag, mely kifejezetten ráncfeltöltésre, és heges bőrfelszín kezelésére alkalmas. 

Sokkal kisebb a mérete mint a hagyományos nagymolekulájú hyaluronsavé, melyek csak tűs kezeléssel jutatható be hatékony a bőr szöveteibe.

Ez, az orvosi tisztaságú hyaluronsav sejtszinten hidratál, újraépíti a roncsolódott sejteeket, egyenletessé, feszessé és homogénné teszi a bőr felületét.

Kinek javasolt ez a kezelés?

25 éves kortól prevenció jelleggel bárkinek, 35 éves kortól pedig ránckezelő, ráncfeltöltő jelleggel.
Heges, akne heges bőrű vendégeknek, kortól függetlenül.

Kezelés menete, időtartama: letisztítás, tonizálás, enzim peeling, Hialurox gépi kezelés első fázis, Hialurox gépi kezelés második fázis, Rehydra maszk, befejező krémezés.

A kezelés kúraszerűen javasolt a bőrben lezajló Hialuros-folyamat teljes menete miatt.

Hialurox kezelés időtartama: 70 perc
Prémium kezelés: 90 perc

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!