KOZMETIKA, SZÉPSÉG BLOG

Kozmetikus. Fegyvernek. I-beauty kozmetikai szalon. Dr. Bognárné Szabó Ildikó

Tapasztald meg a testformálás jövőjét Fegyverneken. MONOSCULPT

Tapasztald meg a testformálás jövőjét Fegyverneken. MONOSCULPT

Innovatív zsírégető és alakformáló kezelés. MONOSCULPT kezelés a lenyűgöző eredményekért Fegyverneken

Megérkezett! A testformálás jövője már Fegyverneken (is) elérhető

 

Mindenki szeretne vonzó megjelenéssel büszkélkedni, és a legtöbben álmodozunk csak arról, hogy megszabaduljunk a felesleges zsírpárnáktól és feszes, ám mégis formás idomokra tegyünk szert

 

A testformálás és a zsírégetés terén az elmúlt években számos új módszer és technológia látott napvilágot, melyek közül a MONOSCULPT tűnik eddig az egyik leghatékonyabb módszernek

 

Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes megismerkedni ezzel a forradalmian új eljárással, hogyan történik a kezelés, és milyen eredményeket várhatunk tőle.

 

És még valami! Exkluzív kedvezmény 05-19-én és 05-20-án!

 

A zsírégetés és a testformálás kezelések megértése

monosculpt kezeles fegyvernek1

A zsírégető és testformáló kezelések alapvető célja, hogy a testen lerakódott felesleges zsírt eltávolítsák vagy átalakítsák, és ezzel karcsúbb, feszesebb és vonzóbb megjelenést biztosítsanak.

A zsírégető kezelések közé tartoznak a különböző diéták, testmozgásprogramok, valamint a sebészeti és nem sebészeti beavatkozások, mint például a zsírleszívás vagy a kriolipolízis.

A testformáló eljárások célja, hogy a test különböző területein a zsír és az izom arányát optimalizálják, és ezzel harmonikus, esztétikus alakot hozzanak létre.

Ilyen kezelések lehetnek a masszázs, a nyirokmasszázs, az ultrahangos zsírbontás, a rádiófrekvenciás kezelés, a vákuumterápia vagy a kavitáció.

 

Miért számít különleges kezelésnek a MONOSCULPT? Mire jó?

Milyen területeket lehet kezelni?

• Felső és alsó has

• Csípő, oldalak

• Toka

• Térd körüli zsírpárnák

• Felkar

• Belső és külső combok

• Fenék

• Az áll alatt (szubmentális zsír)

• Az állkapocs alatt (submandibularis zsír)

 

Innovatív technológia és technikák

 

A MONOSCULPT kezelés során a legújabb technológiák és technikák ötvözetét alkalmazzák, hogy a lehető leghatékonyabban és legbiztonságosabban érjék el a zsírégetést és a testformálást.

 

A kezelés három fő eleme a következő:

1. Zsírbontás: A zsírbontás során a kezelőfej speciális ultrahangos hullámokat bocsát ki, melyek megtámadják a zsírsejteket, és "felrobbantják" őket. A folyamat során a zsírsejtek membránja megsérül, és a bennük tárolt zsír felszabadul, majd a nyirokrendszer segítségével a testből kiürül.

2. Izomstimuláció: Az izomstimuláció során elektromos impulzusokat küldenek az izmokba, melyek összehúzódásra késztetik őket. Ez a folyamat serkenti az izmok anyagcseréjét, és elősegíti a zsírégetést, valamint a test alakjának formálását.

3. Lézerterápia: A lézerterápia során a kezelőfej kollagén és elasztin termelését serkentő fényt bocsát ki, mely elősegíti a bőr feszességének és rugalmasságának visszanyerését, valamint a cellulit megjelenésének csökkentését.

 

A MONOSCULPT működésének tudományos háttere: Hogyan működik?

monosculpt kezeles fegyvernek2

A MonoSculpt lehetővé teszi a test finomhangolását és formázását, hogy kezeljük a makacs zsírrétegeket, amelyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. A modern rádiófrekvenciás technológia egy 20-25 perces, fájdalom és lábadozási idő nélküli kezeléssel teszi lehetővé saját álom alakunk elérését.

 

A MONOSCULPT kezelés tudományos háttere a következő elveken alapul:

 

1. A zsírsejtek membránjának megsértése: Az ultrahangos hullámok hatására a zsírsejtek membránja megsérül, és a bennük tárolt zsír felszabadul. Ez a folyamat kíméletes és nem okoz fájdalmat vagy kellemetlen érzést.

2. Az izmok anyagcseréjének serkentése: Az elektromos impulzusok hatására az izmok anyagcseréje felgyorsul, ezáltal fokozódik a zsírégetés. A test formájának alakításában is nagy szerepet játszik ez a folyamat, hiszen az izmok összehúzódása során a test különböző területein a zsír és az izom arányát optimalizálják.

3. A bőr szerkezetének javítása: A lézerterápia fénye serkenti a kollagén és az elasztin termelését, ami elősegíti a rugalmas és feszes bőr visszanyerését, valamint csökkenti a cellulit megjelenését is.

 

A MONOSCULPT előnyei a zsírvesztésben és a testformálásban

 

A MONOSCULPT kezelés számos előnnyel jár a zsírvesztés és a testformálás terén:

1. Hatékony zsírégetés: A kezelés során a zsírsejtek intenzív bontása zajlik, ami gyors és tartós eredményeket eredményez a zsírvesztésben.

2. Testformálás: Az izomstimuláció során az izmok anyagcseréje fokozódik, és a test különböző területein a zsír és az izom aránya megváltozik, ami harmonikus, esztétikus alakot eredményez.

3. Bőrfiatalítás: A lézerterápia fénye serkenti a kollagén és az elasztin termelését, aminek következtében a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik, a cellulit megjelenése pedig csökken.

4. Kíméletes és biztonságos kezelés: A MONOSCULPT kezelés nem invazív, azaz nem igényel műtéti beavatkozást vagy érzéstelenítést, és minimális mellékhatásokkal jár.

A kezelés során a pácienseknek általában nincs fájdalma vagy kellemetlen érzése, és a mindennapi tevékenységeiket azonnal folytathatják a kezelés után.

5. Testreszabott kezelés: A MONOSCULPT kezelés testreszabott, azaz az egyes páciensek eltérő igényeire és testtípusaira szabható. A kezelés során a kozmetikus személyre szabott terápiát alkalmaz, hogy a legjobb eredményt érje el minden páciens számára.

 

A MONOSCULPT kezelés folyamata: Mit várhatunk?

monosculpt kezeles fegyvernek3

A MONOSCULPT kezelés során az első lépés a vizsgálatok elvégzése.

A kozmetikus megvizsgálja a vendég testét, és meghatározza a számodra legmegfelelőbb kezelési terápiát. A kezelés során a páciens általában kényelmesen fekszik a kezelőágyon, és a kezelést végző szakember speciális kezelőfejet helyez a problémás területekre.

Az ultrahangos hullámokat, az elektromos impulzusokat és a lézerterápiás fényt a kezelőfejből irányítja a testre, és a kezelés során nincs fájdalom vagy kellemetlen érzés.

A kezelés időtartama általában 30-60 perc, és általában 4-6 kezelés szükséges a kívánt eredmények eléréséhez. 

 

Eredmények és tanúvallomások: Valódi élet sikertörténetek

 

MONOSCULPT kezelés sok vendég számára számos előnnyel jár. Az alábbiakban néhány valódi élet sikertörténetet mutatunk be a MONOSCULPT kezelésről, hogy jobban megértsük, milyen hatékonysággal rendelkezik ez a forradalmi új eljárás.

 

"A MONOSCULPT kezelés fantasztikus eredményeket hozott nekem. Mindig is küzdöttem a hasi zsírpárnákkal, de semmilyen edzés vagy diéta nem segített. A MONOSCULPT kezelés után azonban észrevettem, hogy a hasam sokkal laposabb és feszesebb lett, és a ruháim sokkal jobban állnak rajtam. Nagyon örülök, hogy kipróbáltam ezt a kezelést, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is használni fogom." - Anna, 38 

 

"A MONOSCULPT kezelés után sokkal magabiztosabb vagyok a testemmel kapcsolatban. Az előtte-utána képek elképesztő különbséget mutatnak, és a barátaim is észrevették, hogy sokkal jobban nézek ki. A kezelés során nem volt semmilyen fájdalmam vagy kellemetlen érzésem, és mindig nagyon kényelmes volt a kezelőszékben feküdni. Nagyon ajánlom ezt a kezelést mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól." - Kati, 45

 

Gyakran Ismételt Kérdések a MONOSCULPT-ról

 

1. Milyen típusú páciensek számára ajánlott a MONOSCULPT kezelés?

A MONOSCULPT kezelés ajánlott, akik szeretnének megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól, formásabb idomokat és feszesebb bőrt szeretnének, és akik szeretnék elkerülni a műtéti beavatkozásokat vagy a hosszú rehabilitációs időszakot.

2. Milyen mellékhatásokkal jár a MONOSCULPT kezelés?

A MONOSCULPT kezelés minimális mellékhatásokkal jár, és általában nincs fájdalom vagy kellemetlen érzés a kezelés során. Néhány vendégnél azonban enyhe bőrpír, duzzanat vagy érzékenység jelentkezhet a kezelés után, de ezek általában rövid időn belül elmúlnak.

3. Mikor lehet látni az eredményeket a MONOSCULPT kezelés után?

Az eredmények általában az első kezelés után már láthatóak, de a legjobb eredmények érdekében általában 4-6 kezelés szükséges. Az eredmények hosszú távúak és tartósak lehetnek

 

Bővebben a MONOSCULPT eljárásró!

 

Mit érdemes tudni a MONOSCULPT eljárásról?


Ez egy igen erős non-invazív monopoláris RF platform, ami folyamatos azonnali hőmérséklet kontrollal éri el a klinikailag igazolt eredményeket.

A Monosculpt az egész zsírréteget kezeli 1,5cm mélyen és éri el a 24%-os zsírszövet csökkenést 1-3 kezeléssel a leggyorsabban, maximális biztonsággal.

A MonoSculpt segítségével bármilyen makacs zsírt kezelhető a testen, és ami a legszuperebb, hogy pontosan ott, ahol a legnagyobb szükséged van rá.

 

A MonoSculpt egyedülálló a testkezelési eljárások között is, mivel egyszerre kezeli a nem kívánt zsírt és a laza bőrt

monosculpt kezeles fegyvernek4

Koncepció a MONOSCULPT mögött- TECHNOLÓGIA


A kihívás az volt, hogy szelektíven célozzuk a zsírszövetet, mint minden alakformáló kezelés esetén.

A MONOSCULPT lényege az inverz hőmérséklet gradiens. Azaz, hogy minél vastagabb a zsírszövet és minél mélyebben vagyunk, annál nagyobb az elért hőmérséklet. A bőrfelszín pedig érintetlen marad.

A megfelelő frekvenciával azonban -2Mhz- Monopoláris technológiával és a helyes elektróda konfigurációval sikerült elérni azt, hogy lefelé haladva nőjön a hőmérséklet, azaz fordított módon a zsírszövetben legyen a nagyobb hő, mint a felszínen.


Csak a MONOPOLÁRIS RF tud 15mm mélyen folyamatosan növekvő hőt elérni és így jelentős struktúrális bomlást a zsírszövetbenA zsírszövetben magasabb lesz a hőmérséklet, mint a felszínen anélkül, hogy a felszínt hűteni kelljen vagy ez kellemetlen legyen.
A zsírszövetnek alacsonyabb a sűrűsége és hőspecifikussága, azaz, ha ugyanazt az energiát sugározzuk be, a zsírszövet magasabb hőmérsékletű lesz, mint a dermis és tartósabban is tartja a hőt.Hogyan pusztítja el a MonoSculpt a testemben lévő zsírsejteket? 

 

A MonoSculpt a hőenergia erejét használja fel a zsírsejtek végleges eltávolítására.

A kiválasztott kezelési területre egy kezelőfejet rögzítünk, amely fokozatosan, ciklusokban melegszik fel. A monopoláris rádiófrekvenciás energia a kezelőfejből a zsírrétegbe áramlik, egyenletesen melegítve a teljes zsírréteget, miközben fenntartja a kellemes bőrhőmérsékletet.

Az energiaszállítás automatikusan úgy van beállítva, hogy elérje és fenntartsa a 45°C feletti terápiás hőmérsékletet a zsírrétegben, miközben a bőr hőmérséklete folyamatosan 3-4°C-kal hűvösebb marad.

A zsírsejtek felmelegítésével a MonoSculpt apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. A sejtek visszafordíthatatlanul károsodnak, majd 8-12 hét alatt természetes úton ürülnek ki a testen keresztül.

 

Mi a helyzet a bőr lazaságával?


A zsírcsökkentés mellett a MonoSculpt a bőrt is feszesíti azáltal, hogy ösztönzi a szervezet természetes regeneráló képességét, hogy fokozza a bőrtámogató fehérjék termelését. A MonoSculpt rendszerben található rádiófrekvenciás technológiát széles körben alkalmazták bőrfeszesítési eszközként.

Milyen területeket lehet kezelni?


•    Felső és alsó has
•    Csípő, oldalak
•    Térd körüli zsírpárnák
•    Felkar
•    Belső és külső combok
•    Fenék
•    Az áll alatt (szubmentális zsír)
•    Az állkapocs alatt (submandibularis zsír)

Hat darab MonoSculpt kezelőfejet lehet egyszerre felvinni egy kezelt területre, például a hasra és az oldalakra, 20-25 perces kezelés alatt. Egyes területeken kevesebb kezelőfejre van szükség.A MONOSCULPT KEZELÉS MENETE:

 

KEZELÉS ELŐTT KONZULTÁCIÓ szükséges

•    Felmérjük tested szimmetriáját és a téged zavaró területeket
•    Javaslatokat teszek, hogy segítsek a kívánt megjelenés kialakításában
•    Megmérem: testsúlyodat és a kerületétFELKÉSZÜLÉS A MONOSCULPT KEZELÉSRE•    A kezelés előtt gondoskodj róla, hogy megfelelően hidratált legyél
•    Távolítsd el az ékszereket, beleértve a testpiercingeket is a kezelési
      terület közelében
•    Tisztítsd meg a kezelt terület, távolíts el minden sminket és
      testápolót.
•    Szükség szerint borotváld meg a kezelt terület
•    A kezelés megkezdése előtt a kezelési terület megjelölésre kerül a
      bőrödön.

 

A Monosculpt valódi vendégélményt biztosít, hiszen gyors, kellemes a kezelés (20-25 perc) és hatalmas területet tud kezelni. Nincsenek mellékhatások, így egy igazi gyors zsírbontó eljárásól beszélhetünk.

A földelő elektródát felhelyezem a hátadra, majd a 6 darab monopoláris RF kezelőlapot elosztom azokon a területeken, ahol a zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni.

Ezután beállítom a kívánt célhőmérsékletet és kezelési időt. A gép automatikusan, folyamatos hőmérséklet emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt.

A kezelés közben csak enyhe vagy erősebb meleget érzel mely egyáltalán nem lesz kellemetlen.

20-25 perc a javasolt kezelési idő egy területen, ezután a kezelőlapok áthelyezhetőek egy másik területre.Miket kezelhetünk a MonoSculpt eljárással?
 

A MonoSculpt gépen egyrészt megtalálható 6 darab 40 cm²-es 2 Mhz-es monopoláris RF lap, melyet csak fel kell helyeznem a és hatalmas területet fednek le egyszerre. (Egyszerre 300 cm²-t)

Másrészről a MonoSculpt rendelkezik olyan mozgatható monopoláris RF fejekkel, melyek kisebb területekre, tokára vagy arcra alkalmazhatóak.

16 cm²-es kezelőfej alkalmas a toka kezelésére. Ezzel a kezelő fejjel 2-5 áthelyezéssel lefedhető a kezelni kívánt terület. Kezelési idő 5-5 perc területenként.
Mivel ez a terület érzékenyebb, mint a többi testrész, nem teszi lehetővé ugyanannyi rádiófrekvenciás (RF) energia felhasználását, ezért általában 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 2-3 hetes időközönként kell elosztani.A kezelőfejek csökkentik a tokát, közben feszesítik is!

 

A MonoSculpt szabadalmaztatott testszobrászati technológiájával meglepően hatékonyan távolítja el a tokát, invazív műtétek és fájdalmas injekciók nélkül.

A Monosculpt rádióhullámokat használ, amelyek fájdalommentesen haladnak át a bőrön, és felmelegítik az alatta lévő zsírszövetet.

Ez végleg elpusztítja a zsírsejteket, megakadályozva, hogy felhalmozódjanak és több zsírt gyűjtsenek össze.  

A zsírsejtek a következő hetekben a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

 


A zsírsejtek számának akár 25%-os csökkenése és feszesebb bőr!


 

Főbb előnye a MonoSculpt kezelésnek

 

•    Biztonságos – 100%-ban biztonságos. Nincsenek mellékhatások vagy
      fájdalom

•    Nincs felépülési idő – így a páciensek azonnal folytathatják a normál
      tevékenységet.
•    Gyors – A kezelési idő általában 20-25 perc egy testterületre 
      vonatkoztatva.
•    Hatékony – Gyakran csak egy kezelés szükséges testfelületenként ahhoz,
      hogy elérje az igazán kívánt testet, és az utolsó kezelés után 8-12 héttel
      látható a végleges eredmény
•    Kényelmes – minimális kényelmetlenséggel jár, ezt az eljárást a forró
      köves masszázshoz hasonlítják.
•    Sokoldalú – olyan vendégek számára, akik a kezelés helye, bőrtípusa,
      zsírvastagsága és a bőr lazasága miatt esetleg nem alkalmasak más
      testkezelő eljárásokra.
•    Személyre szabott – Az Individual Beauty szépségszalon minden kezelést
      testre szab, hogy elérd az igazán kívánt alakodat!A MonoSculpt kezelés eredményei


Az eredmények már általában 1 kezelés után is láthatóak, a maximális eredmény 8-12 hét után látható.

További kezelésekre lehet szükség a kívánt személyre szabott eredmények eléréséhez.

•    Akár 24%-os tartós zsírcsökkentés egyetlen 20-25 perces kezelés alatt,
      a maximális eredmény 8-12 héttel a kezelés után látható
•    A zsírszövet csökkenése
•    Kerületi méretcsökkentés
•    Cellulit csökkenés
•    Bőrfeszesítő hatás
•    Nem sebészeti, nem invazív testkontúr kezelés rádiófrekvenciás
      technológiával
•    A makacs zsírt pontosan ott célozza meg, ahol szeretné
•    Bárhol alkalmazható a testen
•    15 perces kezelés akár 6 területre
•    Nincs kellemetlen érzés
•    Nincs felépülési időGYAKORI KÉRDÉSEK a MonoSculpt kezeléssel kapcsolatban

 

Milyen érzés az eljárás?
Amikor a MonoSculpt kezelőfejet a kezelési területre helyezem és bekapcsolom, gyengéd melegítő érzést fogsz érezni. A hőérzet a hőmérséklet emelkedésével felerősödik, de a hőmérsékletet lassan emelem, így kényelmesen tudsz alkalmazkodni a terápiás meleghez, és a hőmérséklet szükség szerint gyorsan is csökkenthető is. Lényegében a MonoSculpt kezelés érzését a forró köves masszázs érzéséhez szokták legtöbben hasonlítani.

Van lábadozási idő?
A MonoSculpt kezelést követően, a kezelt területen bőrpírt, melegséget, duzzanatot és érzékenységet tapasztalhatsz. Ezek a mellékhatások szinte mindig maguktól szűnnek meg legfeljebb néhány óra elteltével. Azonnal visszatérhetsz a normál, hétköznapi tevékenységedhez.

Mennyi MonoSculpt kezelésre van szükség?
Testkezelés esetében 1-3 db Monosculpt kezelésre van szükség a megfelelő zsírcsökkentéshez és bőrfeszesítéshez az adott területen. A kezeléseket 4 hetente lehet ismételni.
Tokakezelés esetében 3-5 Monosculpt kezelésre van szükség 2-3 hetente.

Mennyi ideig tart a MonoSculpt kezelés?
Attól függően, hogy hány területet szeretnél kezelni, akár kettő kezelést is végezhetsz egy napon. Minden kezelés 20-25 perces.

Mikor fogom látni a MonoSculpt kezelés eredményeit?
Az eredmények fokozatosan jelennek meg, mert a MonoSculpt a szervezet természetes folyamataira támaszkodik a kezelt zsírsejtek eltávolítására. A maximális eredmény 8-10-12 hét után látható.

Mennyire biztonságos a MonoSculpt?  Minden bőrtípusra alkalmazható?
Igen, a MonoSculpt kezelések minden bőrtípuson és tetováláson is biztonságosan elvégezhetőek.
 

A MonoSculpt zsírcsökkentő hatása tartós?
Igen. A kezelt zsírsejtek nem jönnek már vissza. A MonoSculpt kezelések véglegesen elpusztítják a zsírsejteket, így a testkezelés eredménye korlátlan ideig megmarad, amíg a testsúlya stabil marad. Tedd a testmozgást és az egészséges táplálkozást a rendszeres rutinod részévé, hogy hosszú ideig megőrizd eredményeid.

A MonoSculpt tényleg helyettesíti az egészséges táplálkozást és az edzést?
Határozottan Nem. A MonoSculpt készüléket olyan lokalizált zsír kezelésére tervezték, amely ellenáll a diétának és a testmozgásnak. Kiegészíti az egészséges életmódot, de természetesen nem helyettesíti.


Kinek kell kerülnie a MonoSculpt kezelést?

A MonoSculpt kezelés nem javasolt az alábbi esetekben:

•    Bármilyen seb kezelése
•    Terhesség
•    szívritmus-szabályozók vagy belső defibrillátorok, a kezelési terület(ek)től
      függetlenül
•    Reproduktív szervek kezelése
•    Beültetett eszközökön keresztüli kezelés, beleértve a fém
      implantátumokat, az elektronikus implantátumokat, az időzített orvosi
      implantátumokat és a felületesen elhelyezett testkontúr implantátumokat

 

Amennyiben szeretnél bejelentkezni a MonoSculpt kezelésre, várom hívásodat: +36 30 529 3058 ‍

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!