Biostimulációs szemránckezelő eljárás

BIOSTIMULÁCIÓS SZEMRÁNCKEZELŐ ELJÁRÁS
Biostimulációs szemránckezelő eljárás olyan gépi eljárás, amely során kezelem a szem körüli ráncokat, a száraz vonalakat, a sötét karikákat, a szem alatti táskákat és a fáradt szemeket egyedülálló, komplex módon.
A gép az elektromágneses frekvencia és a precíziós hőmérséklet szabályozás elveit alkalmazza, hogy az anionokat és a kationokat gyors mozgásra késztesse az elektromos szemtapasz körül. Ez különböző hőhatásokat generál a szem körüli bőrön.
A biostimulációs kezelés során új kollagén és aktív sejtek generálódnak, a szem körüli területek feltöltődnek, és javul annak természetes keringése.
Rendszeres alkalmazása halványítja a szem körüli sötét karikákat, feszesedik a bőr, megszűnnek a rossz nyirokkeringés okozta ödémák, táskák.
Hatóanyaggal együtt való alkalmazása fokozza pozitív hatásait, visszaáll a szem körüli területek teltsége és rugalmassága. A gépi eljárás stimulálja a szem alatti bőr glükozamin termelését.
Ez az anyag kisimítja a ráncokat, feszesíti, feltölti a szem alatti bőrt.

 
Alkalmazási területek:
30 év felett mindenkinek javallott, ödémás, táskás szemre, fáradt, sötét karikás szemekre.

A kezelés ellenjavallatai:
fertőző betegség, lázas állapot, terhesség, heges bőr, idegrendszeri eredetű betegségek, hámhiány, ekcéma, szövetszaporulat, cukorbetegség esetén.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!