Biokémiai tetováláseltávolítás

BIOKÉMIAI TETOVÁLÁSELTÁVOLÍTÁS

Biokémiai tetoválás eltávolítás, vagy INSKIN. A teljes és komplex tetoválás eltávolításához elengedhetetlen a világos pigmentek bőrből való eltávolítása is. Ezért a lézeres eljárást rendszerint követnie kell egy, vagy több biokémiai tetoválás eltávolításnak is.
Az INSKIN egy forradalmian új lehetőség a tetoválás eltávolítására bikoémiai eljárással. Ez egy kémiai eltávolító készítmény, mely több aktív komponenst tartalmaz, és két részből álló eljárás.

A kezelés első részeként egy kíméletes, ugyanakkor mélyebb pigmentroncsolással párhuzamosan ozmózishatást generálnak a bőrben, ezáltal segítve a károsodott részek, roncsolt pigmentek mozgását, elszállítását a bőrből. A kezelés második részeként alkalmazott fitinsavas készítmény segít visszaállítani a bőr felszíni és roncsolt részeinek pH értékét, valamint a roncsolás során keletkezett fémionok egy részét transzportálja.
Az eljárást tetováló egységgel végzem, hasonlóan a bepigmentáláshoz.

A kezelés ellenjavallatai:
vérzékenység, láz, fertőző betegség, terhesség, szoptatás, epilepszia, kezeletlen cukorbetegség, egyes krónikus betegségek.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!