BB Glow Treatment

BB GLOW TREATMENT
A BB Glow kezelés egy luxusszintű,  forradalmian új eljárás a kozmetikában, mellyel egyenletes  színezettségű bőrfelületet  és egészséges megjelenést kölcsönözhetsz a bőrnek, akár már egyetlen kezelés alkalmával.

Egyénre szabható kezelések végezhetők vele  a bőrtípusnak, színnek, tónusnak megfelelően.
A BB Glow egy félig állandó steril alapozó, mely kiromolekulákkal ágyazódik be a bőr mélyebb rétegeibe.  A BB Glow kezelés során a steril alapozót és a bőrtípusnak megfelelő steril hatóanyagot a bőrfelszín alá juttatjuk , azonnali eredményeket elérve. A cél a tartósan sima és egyenletes színű bőrfelszín.

A BB Glow kezelés látványosabb eredményeket nyújt, mint a legtöbb egyéb kozmetikai arckezelés. Azonnali kiegyenlítő hatást és tartós szépséget biztosít a bőr túlzott stimulálása nélkül. Az eredmények azonnal láthatóak, a ráncok kisimulnak, a foltok halványodnak, a bőr ragyogó tónust és egészséges színt kap.
Kiválóan alkalmas a tartósan alapozott bőrkép elnyerésére, valamint akár árnyékolásra, bronzosításra is az arc teljes vagy egyes részein.

A kezelés menete: letisztítás, peeling, frimátor, mikrodermabrázió, BB Glow hatóanyag és bőrspecifikus hatóanyag bevitele tűs mezoterápiával, bőrregeneráló hatóanyag bevitele uh készülékkel, nyugtató pakolás, cryoterápia.

Önálló gépi kezelésként ajánlom vendégeimnek.

Individual Beauty Szalon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Cím

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK, SZOLNOK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Kozmetikai szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre.

Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialistaszépségszalon marketing
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN és SZOLNOKON

Kozmetika címe:

5231 Fegyvernek, Hársfa út 6/d
5000 Szolnok, Óvoda utca 7

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!