1-3D szálas műszempilla hosszabbítás

1-3D SZÁLAS MŰSZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS

Manapság méltán népszerű szépségkorrekciós eljárás a szállankénti szempilla hosszabbítás.
A szakszerűen és ízlésesen applikált műszempillák nemcsak meghosszabbítják, hanem dúsabbá és vastagabbá is teszik az eredeti pillákat, ezáltal kiemelve a tekintetet, keretet adva neki.
A korábban használt tincses pillákkal ellentétben teljesen természetes, ugyanakkor a szem formáját kihangsúlyozó, természetes, vagy hangsúlyos hatás érhető el vele.

A vendég ízlésének megfelelően többféle szempilla-építési technika közül választhat. Az 1D-D, stb jelölés a technikát jelenti, amely meghatározza, hogy egy darab saját pillára mennyi műszempilla kerül applikálásra.
A műszempilla az emberi pillákhoz hasonló, nagyon finom lágy anyagból készül – nerc, selyem – íve, hossza és vastagsága különböző. A szempilla applikálásához orvosi minőségű, rugalmas ragasztót használok, ezáltal a pillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

A műszempillát viselőnek ma már nem kell a megszokott életvitelén változtatni, víz, izzadtság és könnyálló, sportolhat, fürödhet, szaunázhat vele a vendég. Viselete kényelmes, könnyű, a megfelelően applikált pilla nem roncsolja a saját pillasort.
Töltés 2-4 hetente szükséges, a vendég igényének megfelelően.

Individual Beauty Salon

KOZMETIKA FEGYVERNEKEN

Kozmetika szalon cím

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d

Bejelentkezés

+36 30 529 3058

INDIVIDUAL BEAUTY KOZMETIKAI SZALON. FEGYVERNEK

Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne!
Foglalj időpontot

Szalonomba könnyen foglalhatsz időpontot kezeléseimre. Telefonos elérhetőségemen minden kérdésedre igyekszem választ adni, segítek a számodra legmegfelelőbb kozmetikai kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
KOZMETIKUS FEGYVERNEKEN.

Kozmetika címe:

5231. Fegyvernek, Hársfa út 6/d
Vállalkozásom weboldalát készítette és a marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialista a szépségszalon marketing vezetője

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!